ING Bank își consolidează echipa de management

ING Bank își consolidează echipa de management
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mai 2024

Diana Mihai se alătură companiei ING Bank Romania în rolul de director de Marketing, Comunicare și Brand Experience. Aceasta vine cu 15 ani de experiență în domeniu, pe poziții locale, regionale și globale, în cadrul unor companii precum Reckitt Benckiser UK și Procter&Gamble.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

În cei 5 ani petrecuți la P&G, și cei 10 alături de Reckitt Benckiser UK în diferite funcții și zone geografice, Diana Mihai a lucrat la consolidarea unor nume mari precum Pampers, Always și Finish , a contribuit la lansarea unor branduri noi, dar și proiecte antreprenoriale. De asemenea, a jucat un rol esențial în lansarea brandului Neuriva în SUA , în regândirea strategiei pentru Air Wick Auto-Spray în Europa și repoziționarea globală a brandului Air Wick.

Early Game Ventures lansează al doilea fond de investiții CITEȘTE ȘI Early Game Ventures lansează al doilea fond de investiții

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38,8 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări. 

Înființată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse și servicii tuturor categoriilor de clienți.

ING Bank România este a patra bancă în top 10 bănci locale, conform activelor, și singura bancă cu creștere organică, fără achiziții de portofolii de clienți sau alte bănci. ING Bank România este o bancă universală cu peste 1,6 milioane de clienți din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri și Mid-Corporate și Wholesale Banking.

viewscnt
Afla mai multe despre
ing bank
diana mihai