Early Game semnează prima investiție din noul fond EGV II

Early Game semnează prima investiție din noul fond EGV II

Fondatorii Relock

Profit.ro
Profit.ro
scris 11 iul 2024

Early Game a investit 900.000 de euro în Relock, un startup de cybersecurity creat de fondatori polonezi care dezvoltă o nouă tehnologie de protecție a API-urilor, ca parte a unei runde pre-seed.

Relock furnizează protecție a accesului la API-uri pentru companii tehnologice și la datele pe care le schimbă cu alte entități, asigurând o detectare a amenințărilor și deconectarea de la API în situația unei încercări de atac.

Urmărește-ne și pe Google News
Activele financiare ale administrațiilor publice au crescut CITEȘTE ȘI Activele financiare ale administrațiilor publice au crescut
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

„Pe măsură ce mediul digital devine din ce în ce mai prezent în lumea noastră, amenințările de securitate cibernetică evoluează constant. Investițiile în soluții avansate de securitate cibernetică nu doar că abordează probleme critice prezente dar au totodată potențialul de a deveni o forță transformatoare pentru tehnologia globală”, spune Florin Vișa, Partener la Early Game și coordonatorul tranzacției.

Early Game Ventures (EGV) II este un fond de capital de risc capitalizat de Recovery Equity Fund, administrat de Fondul European de Investiții și finanțat prin PNRR în cadrul Next Generation EU.

Relock este un startup de securitate cibernetică cu sedii în Austin și Torun, care dezvoltă noi tehnologii pentru managementul și rotația frecvență a secretelor digitale în sistemele critice ale companiilor.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
early game
relock