Musk spune că este „total de acord” cu Trump în alegerile din SUA

Musk spune că este „total de acord” cu Trump în alegerile din SUA
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 13:34

Elon Musk își sporește sprijinul public pentru Donald Trump, spunându-i lui Tucker Carlson, într-o conversație transmisă luni, că este „total de acord” cu candidatul republican la președinție, transmite AFP.

După ce a apărut alături de Trump la un miting de weekend, cel mai bogat om din lume a folosit o discuție confortabilă de două ore cu Carlson pentru a promova punctele de discuție de dreapta, inclusiv ceea ce a spus el a fost amenințarea la adresa democrației dacă democrata Kamala Harris prevalează în alegerile din noiembrie, scrie News.ro

Urmărește-ne și pe Google News
Nordis Group contestă decizia judecătorilor de a admite cererea de insolvență a uneia dintre companiile grupului CITEȘTE ȘI Nordis Group contestă decizia judecătorilor de a admite cererea de insolvență a uneia dintre companiile grupului
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

„Părerea mea este că, dacă Trump nu câștigă aceste alegeri, sunt ultimele alegeri pe care le vom avea”, i-a spus șeful Tesla și SpaceX lui Carlson, fosta gazdă a Fox News.

Musk, care a stârnit tot mai multe controverse în ultimii ani, a declarat că el crede că „ilegaliștii” - migranții - sunt transportați în mod deliberat către o mână de state-cheie, unde, dacă li se va acorda în cele din urmă cetățenia, vor deveni alegători democrați.

„Acum, marjele acestor state sunt uneori de zece-douăzeci de mii de voturi. Așadar, ce se întâmplă dacă pui sute de mii de oameni în fiecare dintre aceste state?” Predicția mea este că, dacă vor mai exista încă patru ani de administrație democrată, se vor legaliza atât de mulți imigranți ilegali încât... la următoarele alegeri nu va mai exista niciun stat în care se poate schimba situația și va fi o țară cu un singur partid.”

Afirmațiile lui Musk - care este el însuși originar din Africa de Sud - sunt un refren comun al dreptei politice, care invocă o conspirație între democrați și imigranți.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
donald trump