Dragoș Anastasiu intră în acționariatul EpicVisits

 Dragoș Anastasiu intră în acționariatul EpicVisits
scris 13 iul 2021

Antreprenorul Dragoș Anastasiu intră în acționariatul startup-ului EpicVisits, în calitate de angel investor și advisor, prin Touring Eurolines (compania holding a grupului Eurolines).

Dragoș Anastasiu este proprietarul grupului Eurolines, vânzând în 2019 rețeaua de agenții de turism către grupul german Dertour. El este și proprietarul Green Village 4* Resort din Delta Dunării și acționar în Valea Verde de la Cund.

Urmărește-ne și pe Google News
2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Epicvisits.com, platformă de servicii și rezervări online dedicată locurilor de cazare tematice și experiențelor găzduite de acestea, lansată de trei antreprenori români, a început recent o campanie de atragere de fonduri, vizând obținerea a 150.000 euro pe Seedblink, platformă de investiții în startup-uri de tehnologie.

Campania de finanțare a startup-ului pe platforma SeedBlink a atins 62% din obiectiv în câteva zile de la listare.

Fondatorii au primit deja votul de incredere din partea unor investitori precum Adrian Tuluca (Propaganda Creative Marketing), Felix Tătaru (GMP Group) și Bogdan Tudor (StarTech Team), care s-au alăturat proiectului.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Compania este dezvoltată de antreprenorii Raluca Jianu și Bogdan Jianu, co-fondatori Ferestroika, de Mihai Bârsan, cu o vastă experiență internațională în business development, și de Emanuel Pasat, ex-manager la IBM, co-fondator Feexers.

Epic Visits a fost lansată la sfârșitul lunii mai 2020.

ULTIMA ORĂ Guvernul a ieșit din nou să se împrumute pe piețele externe. În aprilie a luat suma record de 3,5 miliarde de euro CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Guvernul a ieșit din nou să se împrumute pe piețele externe. În aprilie a luat suma record de 3,5 miliarde de euro

"Odată cu milioanele de proprietăți listate pe booking și airbnb, aceste platforme au devenit prea "mainstream" fiind destul de dificil să găsești acum inspirație acolo. Sigur, ele sunt excelente când știi exact unde mergi și ce cauți. Dar ce faci când ai nevoie de inspirație? Când nu știi dinainte unde vrei să mergi sau ce vrei să faci? Căutarea inspirației la prieteni, bloguri, facebook, google, booking, airbnb, a devenit un mare consumator de timp și energie pentru millennialii urbani super-ocupați. Avem deci un consumator care aparent are la un click totul, dar în realitate este lăsat descoperit când vine vorba de a primi inspirație", spun fondatorii platformei.

Pasionații de călătorii pot rezerva prin intermediul Epic Visits un sejur într-un muzeu sau castel, într-o locație inspirată de un film, o carte sau o personalitate, într-o casă românească din lut sau amplasată într-un copac, într-o cameră de gheață sau sub apă, chiar și în aer liber, într-un cadru natural spectaculos.

Sibiu, peste Paris și Viena într-un top al destinațiilor de vizitat anul acesta. Clasamentul complet CITEȘTE ȘI Sibiu, peste Paris și Viena într-un top al destinațiilor de vizitat anul acesta. Clasamentul complet

Piața globală de cazări epice pentru vacanțe/termen scurt este evaluată la 53 miliarde de euro, reprezentând 10% din totalul pieței globale de cazare, estimată la 529,5 miliarde de euro, potrivit Allied Market Research. Se preconizează că dimensiunea pieței globale de cazare pentru călătorii va ajunge la 893 miliarde de dolari până în 2026, înregistrând un CAGR de 4,50%. În România, Epic Visits estimează o piață de "turism epic" de aproape 100 milioane euro anual. 

viewscnt
Afla mai multe despre
epicvisits.com
turism
seedblink