VIDEO Mai mulți răniți la Izmir, după ce o scară rulantă de la metrou își schimbă direcția

VIDEO Mai mulți răniți la Izmir, după ce o scară rulantă de la metrou își schimbă direcția
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iul 2024

Unsprezece persoane au fost rănite ușor după ce o scară rulantă din stația de metrou Uçyol, la Izmir, pe coasta de vest a Turciei, și-a schimbat sensul, iar mai multe persoane s-au dezechilibrat și au căzut, scrie Daily Sabah, relatează 20minutes.

Acest incident a provocat îngrijorări puternice cu privire la siguranța infrastructurilor, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Meteorologii anunță temperaturi peste cele obișnuite în această perioadă, în toată țara, până la începutul lunii august CITEȘTE ȘI Meteorologii anunță temperaturi peste cele obișnuite în această perioadă, în toată țara, până la începutul lunii august
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Mai multe înregistrări video realizate de camere de supraveghere, publicate pe rețele de socializare, surprind scara rulantă îschimbându-și direcția, în timp ce pe ea se aflau aproximativ 15 persoane.

O persoană este surprinsă în timp ce se deplasează rapid în direcția opusă, pentru a evita o cădere, însă altele și-au pierdur echilibrul, au căzut și au ajuns în partea de jos a scării

Martori au sărit imediat în ajutorul răniților, iar salvatori au intervenit rapid.

Persoanele cele mai afectate au fost transportate la spitale din vecinătate pentru a li se acorda îngrijiri.

Întreținerea și mentenanța scărilor rulante din stația de metrou Uçyol au fost efectuate la 30 iunie, cu o zi înainte să aibă loc defecțiunea.

Echipe tehnice de la Metro Inc și experți de la filiala din Izmir ai Camerei Inginerilor Mecanici au cooperat pentru a stabili cauza defecțiunii, iar anchete judiciare au fost deschise.

Acesta nu este primul incident de acest fel.

Potrivit Anatolia Today, un incident asemănător a avur loc în stația de metrou Uçyol la 30 decembrie, când au fost rănite cinci persoane.

viewscnt
Afla mai multe despre
izmir
metrou
scara rulanta