Sezonul 3 din "Bridgerton" intră în topul celor mai urmărite seriale în limba engleză difuzate vreodată de Netflix

Sezonul 3 din "Bridgerton" intră în topul celor mai urmărite seriale în limba engleză difuzate vreodată de Netflix
Profit.ro
Profit.ro
scris miercuri, 11:18

Sezonul 3 din "Bridgerton" a intrat oficial pe lista celor mai populare titluri Netflix din toate timpurile. Cu un număr cumulat de 91,9 milioane de vizualizări de la premiera din 16 mai, sezonul se situează pe locul 10 în topul celor mai populare seriale de limbă engleză din toate timpurile pe care Netflix le măsoară pe baza vizualizărilor din primele 91 de zile de streaming ale fiecărui titlu. Acest total a fost calculat la 30 iunie, la doar 45 de zile după debut, potrivit Variety.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Sezonul 3 din "Bridgerton" nu numai că a atins rapid statutul de all-time, dar ar fi putut face acest lucru și mai repede. Deoarece sezonul a fost lansat în două segmente, acesta nu a fost eligibil pentru lista celor mai populare până după 13 iunie, când au fost lansate ultimele patru episoade, moment în care totalul audiențelor a fost resetat, deoarece Netflix calculează audiențele prin împărțirea timpului total de difuzare la durata de difuzare. Dar până la 9 iunie, primele patru episoade au atins 88,9 vizualizări, ceea ce la acel moment a fost suficient pentru a intra în clasament, scrie News.ro

Acropola din Atena lansează un sistem de vizite private. Cât costă o intrare fără aglomerație CITEȘTE ȘI Acropola din Atena lansează un sistem de vizite private. Cât costă o intrare fără aglomerație

Sezonul 2 din "Bridgerton" se clasează pe locul 9 în topul celor mai urmărite seriale în limba engleză, cu 93,8 milioane de vizualizări în primele 91 de zile, după "Stranger Things" Sezonul 3, seria limitată "Fool Me Once" și "The Night Agent" Sezonul 1.

Sezonul 3 din "Bridgerton" va depăși probabil cel puțin unul dintre aceste titluri până săptămâna viitoare.

Sezonul 1 din "Bridgerton" se situează mult mai sus, pe locul patru, cu 113,3 milioane de vizualizări, dar este încă plauzibil ca sezonul 3 să îl depășească până la expirarea celor 91 de zile de streaming.

Precedentul titlu cel mai popular de pe locul 10 a fost "Baby Reindeer", care a ajuns în clasament după fereastra de vizionare din 3-9 iunie și este încă în primele 91 de zile de streaming.

Deloc surprinzător, "Bridgerton" Sezonul 3 a fost, de asemenea, cel mai vizionat titlu TV în perioada 24-30 iunie, cu 6,6 milioane de vizualizări, deși a fost depășit de patru filme.

"A Family Affair" a fost cel mai vizionat titlu Netflix al săptămânii. Filmul de dragoste cu Nicole Kidman și Zac Efron a înregistrat 26,8 milioane de vizualizări în primele trei zile de streaming și a fost urmat de "Trigger Warning", filmul nr. 1 de săptămâna trecută, cu 26,3 milioane de vizualizări, și de thrillerul din 1997 "Kiss the Girls", care a înregistrat 7,1 milioane de vizualizări la intrarea pe Netflix. Iar în clasamentul filmelor care nu sunt în limba engleză, "Inheritance" a avut a doua săptămână pe locul 1, cu 8,2 milioane de vizualizări.

viewscnt
Afla mai multe despre
bridgerton
netflix