Zeci de persoane s-au îmbolnăvit pe aeroportul din Kuala Lumpur

Zeci de persoane s-au îmbolnăvit pe aeroportul din Kuala Lumpur
Profit.ro
Profit.ro
scris joi, 21:34

O scurgere chimică produsă în spațiul tehnic al aeroportului internațional din Kuala Lumpur, capitala Malaysiei, a dus la îmbolnăvirea a 39 de persoane, au anunțat responsabili din cadrul serviciilor de urgență, transmite AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

„În total 39 de persoane au căzut victime ale unor stări de amețeală și greață”, a precizat într-un comunicat Muhammad Nur Khairi Samsumin, oficial din cadrul serviciilor de urgență. El a adăugat că 24 dintre victime s-au recuperat, 14 primeau îngrijiri la Unitatea de Dezastre Aeriene și o victimă a necesitat spitalizare, arată Agerpres.

FlixBus atrage investitori CITEȘTE ȘI FlixBus atrage investitori

Toate victimele sunt angajați ale celor trei companii care deservesc aeroportul, cel mai important din Malaysia. Traficul aerian nu a fost perturbat.

Muhammad Nur nu a precizat cauza incidentului, susținând doar că un gaz, metantiol, s-a scurs dintr-un „rezervor neutilizat”.

FOTO - BMW lansează, în România, cu un gigant japonez IT, centrul tehnologic în care vor fi angajați mii de oameni. La ce proiecte se lucrează CITEȘTE ȘI FOTO - BMW lansează, în România, cu un gigant japonez IT, centrul tehnologic în care vor fi angajați mii de oameni. La ce proiecte se lucrează

„Echipa însărcinată să intervină a realizat lucrările pentru a opri scurgerea”, iar rezervorul va fi apoi demontat, a mai precizat el.

Metantiolul, a mai spus oficialul, este adăugat în gazul petrolier lichefiat pentru a alerta oamenii în cazul unor scurgeri deoarece emană un miros puternic, similar cu cel al verzei putrede.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroport
malaysia