Un celebru roller coaster din New York, vechi de aproape 100 de ani, a fost închis

Un celebru roller coaster din New York, vechi de aproape 100 de ani, a fost închis
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 aug 2024

Celebrul roller coaster Cyclone din Coney Island, New York a fost închis pe termen nelimitat după ce s-a oprit în mijlocul cursei săptămâna trecută, relatează CNN.

Vechi de 97 de ani, roller coasterul din lemn de la Luna Park se afla în ascensiune joi, 22 august, când operatorii au scos-o din funcțiune din cauza unei roți dințate deteriorate în sala motoarelor. Operatorul a oprit cursa și mai multe persoane au fost scoase din roller coaster fără a fi rănite, potrivit Departamentului de Construcții al orașului New York.

Urmărește-ne și pe Google News
Mafia bulgară și rusă se infiltrează în turismul din nordul Greciei CITEȘTE ȘI Mafia bulgară și rusă se infiltrează în turismul din nordul Greciei
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

O înregistrare video postată pe rețelele de socializare arată cum o persoană este escortată cu grijă în jos pe șine, scrie G4Media.ro.

Inspectorii departamentului de construcții au fost la fața locului și au emis proprietarilor Luna Park încălcări pentru echipamentul deteriorat și pentru că nu au notificat imediat departamentul cu privire la incident.

O postare pe site-ul Luna Park a declarat că Cyclone se va redeschide atunci când reparațiile vor fi finalizate și atracția va trece de inspecție.

„La Luna Park din Coney Island, siguranța este prioritatea noastră numărul unu, iar întreținerea plimbărilor și testarea amănunțită au loc zilnic înainte de deschiderea Luna Park și pe parcursul zilei, după cum este necesar”, se arată în declarație. „Coney Island Cyclone este un roller coaster vechi de 97 de ani care este meticulos întreținut și testat zilnic”.

viewscnt
Afla mai multe despre
roller coaster
new york