Un biopic exploziv despre Trump urmează să iasă în sălile de cinema

Un biopic exploziv despre Trump urmează să iasă în sălile de cinema
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 aug 2024

Un film biografic (biopic) controversat despre Donald Trump, "The Apprentice", urmează să fie lansat în cinematografe, în octombrie, în Statele Unite, cu o lună înainte de alegerile prezidențiale, potrivit presei americane, relatează AFP.

Potrivit Los Angeles Times, studioul Briarcliff Entertainment preconizează să lanseze "The Apprentice" la 11 octombrie. Studioul, contactat de AFP, nu a reacționat imediat, arată news.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Marea Britanie trece prin „recesiunea fericirii” CITEȘTE ȘI Marea Britanie trece prin „recesiunea fericirii”
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

La 5 noiembrie, Donald Trump, candidatul republican, o va înfrunta pe democrata Kamala Harris într-un scrutin care se anunță foarte strâns.

"The Apprentice" pune în scenă anii tinereții miliardarului.

FOTO Ciolacu, care tocmai și-a anunțat candidatura la prezidențiale, prezintă imagini în care stă la coadă la covrigi CITEȘTE ȘI FOTO Ciolacu, care tocmai și-a anunțat candidatura la prezidențiale, prezintă imagini în care stă la coadă la covrigi

Prezentat mai întâi ca un arivist un pic naiv, Donald Trump - jucat de Sebastian Stan, cunoscut prin rolul său din "Captain America" - se depărtează de principiile sale pe măsură ce descoperă sforile puterii alături de mentorul său, avocatul Roy Cohn - Jeremy Strong din "Succession" -, strâns asociat maccarthysmului și mafiei newyorkeze.

Într-o scenă, Donald Trump o violează pe prima sa soție, Ivana.

FOTO Proiect revoluționar de 10 milioane euro în România - Teren de fotbal deasupra tribunei, parcare pe trei nivele CITEȘTE ȘI FOTO Proiect revoluționar de 10 milioane euro în România - Teren de fotbal deasupra tribunei, parcare pe trei nivele

Apare și luând pastile de amfetamină sau supus unei liposuncții și unei operații de mascare a pierderii părului.

În viața reală, Ivana l-a acuzat pe Donald Trump de viol în timpul divorțului, după care și-a retras acuzațiile. Ea a murit în 2022.

Un film biografic fără concesii al danezo-iranului Ali Abbasi, "The Apprentice" a marcat festivalul de la Cannes, unde a fost prezentat în mai.

VIDEO Cristiano Ronaldo bate recordul de abonați pe YouTube CITEȘTE ȘI VIDEO Cristiano Ronaldo bate recordul de abonați pe YouTube

Filmul are de ce să nu-i placă celui vizat, a cărui echipă a promis să-i dea în judecată pe producătorii biopicului, denunțând o ”defăimare pur răuvoitoare”.

Scenariul "The Apprentice" este semnat de Gabriel Sherman, un jurnalist care urmărea piața imobiliară newyokeză și dicuta frecvent cu Trump în acea perioadă.

Unii angajați au primit dreptul de a-și ignora șefii în anumite ore CITEȘTE ȘI Unii angajați au primit dreptul de a-și ignora șefii în anumite ore

Într-un interviu, actorul principal Sebastian Stan apreciază că miliardarul este ”mai accesibil decât vrem noi să recunoaștem”.

Acesta nu este singurul biopic consacrat unui fost președinte care iese în cinema.

"Reagan", care retrasează viața președintelui republican Ronald Reagan, a ieșit în sălile de cinema în America vineri.

viewscnt
Afla mai multe despre
trump
film
cinema