Un aeroport impune o limită de timp pentru îmbrățișări

Un aeroport impune o limită de timp pentru îmbrățișări
Profit.ro
Profit.ro
scris ieri, 20:52

Aeroportul Dunedin, din Noua Zeelandă, a generat puternice nemulțumiri cu nou panou prin care impune o limită de 3 minute pentru îmbrățișări în zona de sosire a călătorilor, relatează CNN.

„Pentru despărțiri mai afectuoase, vă rugăm să folosiți parcarea", mai arată semnul de la aeroport, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

Unii dintre cei care au comentat o postare pe Facebook care a devenit virală sunt indignați de interdicția de a se îmbrățișa, în timp ce alții se minunează de faptul că un aeroport încă mai are o zonă de "drop-off" gratuită, având în vedere creșterea generală a taxelor și amenzilor.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
ANUNȚ Când poate fi deschis Cazinoul din Constanța, simbol în renovare după un deceniu de birocrație. Cum arată acum refăcut - FOTO CITEȘTE ȘI ANUNȚ Când poate fi deschis Cazinoul din Constanța, simbol în renovare după un deceniu de birocrație. Cum arată acum refăcut - FOTO

Directorul general al aeroportului Dunedin, Daniel De Bono, a vorbit despre acest subiect într-un interviu acordat postului de radio RNZ din Noua Zeelandă. Descriind aeroporturile drept „focare de emoții”, acesta a menționat un studiu care sugerează că o îmbrățișare de 20 de secunde este suficientă pentru a obține o izbucnire de oxitocină, „hormonul iubirii”, și a susținut că deplasarea rapidă a clienților permite mai multor persoane să primească mai multe îmbrățișări.

Parcarea aeroportului din Dunedin, unde De Bono recunoaște că „echipa a văzut întâmplându-se lucruri interesante ... de-a lungul anilor”, permite o vizită gratuită de 15 minute.

viewscnt
Afla mai multe despre
noua zeelanda
aeroport