Ridley Scott a început să lucreze la "Gladiator 3"

Ridley Scott a început să lucreze la "Gladiator 3"
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 16:41

Regizorul Ridley Scott, care va lansa "Gladiator 2" în 13 noiembrie, a început deja să lucreze la partea a treia continuare.

Întrebat despre proiectele sale viitoare înainte de lansarea în cinematografe a "Gladiator 2", regizorul britanic a mărturisit că a început deja să lucreze la o a treia parte a francizei.

Urmărește-ne și pe Google News
Un angajat al unui muzeu din Olanda a aruncat la gunoi o operă de artă, crezând că e vorba de deșeuri CITEȘTE ȘI Un angajat al unui muzeu din Olanda a aruncat la gunoi o operă de artă, crezând că e vorba de deșeuri
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

"Am deja opt pagini. Am începutul unei schițe foarte bune", a declarat el pentru revista Total Film.

La sfârșitul lunii septembrie, Ridley Scott mărturisea că "se gândește la ideea" unui Gladiator 3: "Următorul film va fi despre un om care nu vrea să fie acolo unde este", a declarat el pentru revista Premiere, adăugând că sequel-ul va fi inspirat de "Nașul 2", scrie News.ro.

Spre deosebire de primul film, al doilea nu va urmări aventurile lui Maximus (Russell Crowe) - care a murit la sfârșit - ci pe ale lui Lucius, fiul Lucillei și nepotul lui Commodus (Joaquin Phoenix).

Renault deschide comenzile pentru versiunea 4x4 a SUV-ului Rafale CITEȘTE ȘI Renault deschide comenzile pentru versiunea 4x4 a SUV-ului Rafale

Lucius va fi interpretat de starul în ascensiune de la Hollywood Paul Mescal, cunoscut mai ales pentru rolul său din miniseria "Normal People" și nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun actor în 2023 pentru "Aftersun".

Paul Mescal joacă alături de Pedro Pascal ("The Mandalorian", "The Last of Us"), care îl interpretează pe Acacius, un general roman destituit. Denzel Washington, care revine la Ridley Scott la șaisprezece ani după "American Gangster", completează de asemenea distribuția.

Lansat în 2000, "Gladiator" a fost un succes uriaș, încasând 460 de milioane de dolari la box office la nivel mondial. Nominalizat la douăsprezece premii Oscar, filmul a câștigat cinci, printre care Cel mai bun film și Cel mai bun actor pentru Russell Crowe.

viewscnt
Afla mai multe despre
ridley scott
gladiator 3