FOTO Cizmarul care a inventat ”pantofii de distanțare socială” închide atelierul

FOTO Cizmarul care a inventat ”pantofii de distanțare socială” închide atelierul
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 15:00

Un pantofal clujean, Grigore Lup, oprește activitatea, ieșind la pensie, după ce a devenit celebru în timpul pandemiei de COVID-19 inventând „pantofii de distanțare socială”.

Sneackers de lux din coji și cotoare de mere CITEȘTE ȘI Sneackers de lux din coji și cotoare de mere
Urmărește-ne și pe Google News

„Stimați clienți! La finalul anului 2024, societatea noastră își va închide activitatea de producție. După 1 ianuarie 2025, noile comenzi vor fi onorate în limita stocului disponibil”, spune acesta.

Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Atelierul lui Grigore Lup, amplasat în Cluj-Napoca, pe strada Dâmboviței 50, a fost un reper important în industria încălțămintei din piele naturală. De peste 20 de ani, Lup a produs manual pantofi, ghete, botine și cizme pentru o clientelă diversificată, care include vedete locale și internaționale, artiști și ansambluri folclorice din întreaga lume, conform Cluj 24.

În timpul pandemiei, când afacerea sa se afla în pragul falimentului, Lup a devenit celebru pentru pantofii de distanțare socială, o inovație care i-a adus recunoaștere globală și comenzi din țări precum Canada, China și Italia.

Mega Image va schimba unele reguli pentru a putea prelua Profi CITEȘTE ȘI Mega Image va schimba unele reguli pentru a putea prelua Profi

„Cam aici se termină încălțămintea”, spunea recent Lup, exprimându-și regretul că nu a găsit pe nimeni interesat să continue tradiția cizmăriei, pe care o practică de la vârsta de 16 ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
grigore lup
cizmar