FOTO Bucharest Basketball Academy își deschide porțile prin inaugurarea primei arene de baschet

FOTO Bucharest Basketball Academy își deschide porțile prin inaugurarea primei arene de baschet
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris astăzi, 09:51
Bucharest Basketball Academy (BBA) își deschide porțile prin inaugurarea primei arene de baschet, la standarde internaționale, in Bucuresti Romexpo, finanțată din fonduri private și aduce in echipă cel mai titrat antrenor de juniori din România, un antrenor din Spania - cel mai performant campionat național din Europa, precum și alți specialiști de top.
 
Bucharest Basketball Academy (BBA) este cea mai nouă școală de baschet din București, care își propune să contribuie la creșterea nivelului de performanță din baschetul românesc și, în același timp, să îi pregătească pe tinerii sportivi pentru viață. Proiectul își propune să devină rapid un model pentru ceea ce înseamnă structurile de baschet pentru tinerii practicanți, bazându-se atât pe propria infrastructură cât și pe o echipă completă de specialiști (antrenor coordonator, antrenori internaționali, antrenor de strength & conditioning, psiholog sportiv, nutriționist, fizioterapeut).
Urmărește-ne și pe Google News
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
FOTO Bucharest Basketball Academy își deschide porțile prin inaugurarea primei arene de baschet
 
Pe lângă infrastructură proprie și specialiștii de top, strategia BBA se bazează pe parteneriate naționale și internaționale, cu companii și alte cluburi sportive. Astfel, vom facilita accesul sportivilor noștri atât către cluburi internaționale, cât și către companii care îi vor pregăti pentru parcursul lor profesional, în afara sportului.
 
Din echipa BBA fac parte antrenori cu un parcurs profesional solid, antrenori care au energia, experiența și abilitățile necesare pentru atingerea obiectivelor Academiei: Ionut Ivan, cu o experiență și rezultate excepționale atât la CSM Ploiești cât și la loturile naționale de juniori; Ignacio Benitez, cu o experiență solidă atât la Real Betis (în cel mai puternic campionat de baschet din Europa) cât și la loturile naționale de juniori ale Spaniei; Vladimir Biasutti, cu o experiență solidă atât ca și jucător profesionist cât și la echipa de seniori a CSO Voluntari; Iulian Orbeanu cu o experiență solidă atât ca și jucător profesionist cât și la grupele de juniori ale Olimpia București.
 
“Acest proiect este despre copii și pentru copii. Este despre pasiune, despre redefinit standarde, despre angrenarea unor capitaluri semnificative pentru copiii care doresc să facă performanță în baschet sau care doresc să se pregătească pentru viață prin sport. În același timp, proiectul este despre parteneriate cu cluburi, companii si instituții educaționale care cred în educația prin sport și care vor să contribuie la pregătirea liderilor de mâine”, a declarat Ovidiu Ghiman, fondatorul proiectului BBA.
 
FOTO Bucharest Basketball Academy își deschide porțile prin inaugurarea primei arene de baschet

 
BBA pornește o mișcare de educație cu ajutorul sportului, prin care pregătește tineri intre 6 si 18 ani atât pentru performanta sportiva cat si pentru viață, îmbinând un program de pregătire sportiva cu sesiuni de pregătire personală și de leadership.
 
“Educația va fi unul dintre pilonii principali ai proiectului Bucharest Basketball Academy”, așa cum a declarat Alex Zamfir, co-fondator al proiectului: „Nu întâmplător spunem că lansăm o școală de baschet și nu un club. Ne dorim să educăm baschetbalistic cât mai mulți copii pentru a le oferi cea mai bună șansă să ajungă la un moment dat jucători profesioniști, dacă asta își vor dori. În același timp, ne propunem ca prin baschet să-i educăm pe copii și să-i înzestrăm cu diferite aptitudini care să-i ajute să navigheze cât mai ușor provocările vieții.”
BBA își propune dezvoltarea continuă a infrastructurii și a echipei de specialiști pentru a sprijini tinerii sportivi să atingă performanțe de top atât în sport cât și în afara sportului.
 
„Infrastructură solidă, echipă completă de profesioniști și standarde profesionale înalte sunt elementele de bază care ne vor ajuta să contribuim la creșterea nivelului de performanță în baschet, al doilea sport de echipă din România ca număr de praticanți”, a declarat Ionut Georgescu, co-fondator al proiectului. „Ne propunem să pregătim 1.000 de copiii in următorii 5 ani. Evaluările finale după fiecare sezon vor viza progresul individual al fiecărui sportiv din Academie și creșterea de ansamblu a organizației, în direcția de sport, educație și business. La BBA, ne vom cuantifica rata de succes prin numărul de jucători și jucătoare care vor face pasul spre seniori, care vor primi burse pentru a juca și studia în străinătate, prin cei care astăzi intră în familia noastră ca jucători și mai târziu ne vor fi ambasadori.”
 
FOTO Bucharest Basketball Academy își deschide porțile prin inaugurarea primei arene de baschet

 
Bucharest Basketball Academy (BBA) este un proiect lansat de Ovidiu Ghiman, cu o experință solidă în business, alături de Alex Zamfir, cu o experiență solidă în educație și Ionuț Georgescu, cu o experiență solidă în baschet. Proiectul este deschis fetelor și băieților care doresc să practice baschetul la nivel de performanță sau doar ca și activitate recreativă.

Puteți să urmăriți activitatea Bucharest Basketball Academy în online - https://bucharestbasketball.com/ și în social media - https://www.facebook.com/BucharestBasketball
viewscnt
Afla mai multe despre
bucharest basketball academy
ovidiu ghiman
baschet