România - dată exemplu la EURO 2024, inclusiv pentru că a mers cu trenul

România - dată exemplu la EURO 2024, inclusiv pentru că a mers cu trenul
Profit.ro
Profit.ro
scris joi, 17:31

O delegație FIFA compusă din cinci membri ai comitetului de organizare al Campionatului Mondial din 2026 a vizitat în data de 2 iulie baza de pregătire a echipei naționale a României de la Wurzburg. Cei cinci oficiali FIFA au fost însoțiți de reprezentanți UEFA și ai Federației Germane de Fotbal, informează FRF.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Motivul pentru care s-a ales baza de pregătire a tricolorilor este faptul că aceasta reprezintă un model de referință pentru ceea ce au nevoie echipele naționale pe durata unui turneu final. Delegatia a fost impresionată de condițiile oferite, unele dintre ele fiind amenajate special de FRF pentru echipa națională a României. Modul de organizare și brandingul din hotel și de la terenul de antrenament au fost de asemenea foarte apreciate, scrie News.ro.

ANUNȚ Câți bani încasează România pentru prestația fotbaliștilor la Euro-2024. Spania va primi o mică avere dacă ajunge campioana Europei CITEȘTE ȘI ANUNȚ Câți bani încasează România pentru prestația fotbaliștilor la Euro-2024. Spania va primi o mică avere dacă ajunge campioana Europei

Cupa Mondială din 2026 se va desfășura pe teritoriul a trei țări: Statele Unite ale Americii, Mexic și Canada. Preliminariile vor debuta în martie 2025.

România a fost un exemplu la EURO 2024

Organizatorii au lăudat modul în care transferul echipei pe durata turneului final a fost organizat, utilizarea trenului aducând un plus obiectivului de sustenabilitate al turneului: “Ați fost o echipă foarte bine organizată și foarte implicată în buna desfășurare a competiției”.

De asemenea, echipa națională a României a fost apreciată pentru modul în care și-a îndeplinit obligațiile media: “Jucătorii voștri au cooperat exemplar, au vorbit atât timp cât li s-a cerut să o facă, niciunul nu a plecat dacă un jurnalist a mai dorit să întrebe ceva. Nicio echipă nu a arătat atâta deschidere după un meci în care a pierdut”.

Totodată, suporterii români au fost evidențiați pentru entuziasmul și apropierea de echipă: “Ați avut cea mai frumoasă galerie!”. Trebuie amintit că România a avut și a treia cea mai numeroasă prezență a suporterilor pe stadioane, până în faza optimilor de finală, după Germania și Turcia, țară cu o comunitate foarte mare în țara organizatoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
euro 2024
romania
fifa