Manchester United taie 250 locuri muncă

Manchester United taie 250 locuri muncă
Profit.ro
Profit.ro
scris miercuri, 17:19

Manchester United vrea să desființeze aproximativ 250 de locuri de muncă, reprezentând circa un sfert din numărul total de angajați, ca parte a unui program de concedieri care va viza toate departamentele și nivelurile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Reducerile de personal ar reprezenta aproximativ 22% din forța de muncă a clubului. Decizia a fost luată la câteva luni după ce miliardarul britanic Jim Ratcliffe a preluat o participație de 25% la clubul Manchester United și conduce operațiunile acestuia. Organizația caritabilă a clubului Manchester United nu va fi afectată de disponibilizări, arată Biziday.

Deputatul Dan Vîlceanu - urmărit penal pentru ultraj și purtare abuzivă CITEȘTE ȘI Deputatul Dan Vîlceanu - urmărit penal pentru ultraj și purtare abuzivă

Manchester United avea peste 1.100 de angajați în luna iunie a anului trecut, între care jucători, antrenori și personal administrativ. Manchester United va juca în sezonul următor din Europa League, a doua cea mai importantă competiție intercluburi din Europa, după ce nu a reușit să se califice în Champions League. 

viewscnt
Afla mai multe despre
manchester united
locuri de munca