Fabrică de PCB închisă, 300 de angajați vor fi concediați. "Cădere dramatică a comenzilor, criza economică din regiune a atins proporții istorice!"

Fabrică de PCB închisă, 300 de angajați vor fi concediați. "Cădere dramatică a comenzilor, criza economică din regiune a atins proporții istorice!"

Fabrica din Munchen a companiei. Foto Würth Elektronik

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris astăzi, 15:37

Producătorul german de plăci circuite imprimate (PCB) Würth Elektronik va închide fabrica din Schopfheim, invocând o „scădere dramatică” a comenzilor din cauza crizei din industria europeană de PCB.

Compania reclamă faptul că criza economică din regiune "a atins proporții istorice", în special în sectorul electronicelor industriale, ducând la o scădere bruscă a numărului de producători europeni de PCB, deoarece comenzile continuă să se deplaseze către China și alte țări.

Urmărește-ne și pe Google News
Motivele pentru care muncitorii străini sunt preferați chiar și în Delta Dunării. „Păi cum să fie mai buni ai noștri? \ CITEȘTE ȘI Motivele pentru care muncitorii străini sunt preferați chiar și în Delta Dunării. „Păi cum să fie mai buni ai noștri? "
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Situația este, de asemenea, exacerbată de creșterile masive ale costurilor cu energia și personalul, precum și de situația geopolitică și economică incertă la nivel mondial.

Cererea din alte industrii care se bazează în mare măsură pe crearea de valoare regională este prea mică pentru a utiliza permanent capacitățile tuturor unităților de producție de PCB Würth, inclusiv tehnologia medicală și aerospațială.

Lichidatorul falimentarei City Insurance reduce prețul acțiunilor PAID Romania și le scoate din nou la vânzare CITEȘTE ȘI Lichidatorul falimentarei City Insurance reduce prețul acțiunilor PAID Romania și le scoate din nou la vânzare

„Din păcate, în prezent nu vedem nicio alternativă la încetarea producției în Schopfheim”, a declarat Daniel Klein, director general al Würth Elektronik Circuit Board Technology. „Această măsură este necesară pentru a minimiza pierderile și pentru a asigura competitivitatea companiei pe termen lung. Presiunea costurilor este cea mai mare la fabrica noastră de PCB din Schopfheim.”

Comenzile viitoare vor fi gestionate în alte fabrici Würth Elektronik din Germania. Închiderea afectează peste 300 de locuri de muncă din unitate.

viewscnt
Afla mai multe despre
germania
fabrica
angajati
concedieri
pcb