Conferința News.ro - Secretar General CNIPMMR: În momentul în care n-ai reușit într-un prim business, în secunda doi nu mai ești susținut să îți crești un alt business

Conferința News.ro - Secretar General CNIPMMR: În momentul în care n-ai reușit într-un prim business, în secunda doi nu mai ești susținut să îți crești un alt business
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 12:17

Sterică Fudulea, Secretar General, Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), consideră că, în momentul în care nu ai reușit într-un prim business, în secunda următoare nu mai ești susținut să îți crești un alt business sau să mergi într-un alt domeniu să te califici.

”Din păcate percepția asupra societății și asupra oamenilor este foarte agresivă în România. În momentul în care n-ai reușit într-un prim business, în secunda doi nu mai ești susținut să îți crești un alt business sau un alt domeniu sau poate să te califici. Susținut în primul rând de societate, în al doilea rând de mentalitatea în care trăim noi și, bineînțeles, de programele de finanțare”, a afirmat Sterică Fudulea, joi, la conferința News.ro  - IMM-urile, oxigen pentru România, ediția a III-a.

Urmărește-ne și pe Google News
DOCUMENT Datoria statului a urcat din nou CITEȘTE ȘI DOCUMENT Datoria statului a urcat din nou
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

El a precizat că Start-Up Nation este un produs al Consiliului Național al IMM-urilor.

”Programul Start-Up Nation este un produs al Consiliului Național al IMM-urilor. Acum mulți ani de zile gândeam și speram la momentul ăla că vom avea în fiecare an câte o ediție. Din păcate, există un Minister al Finanțelor care pune piedică la ce înseamnă finanțarea și atunci degeaba au programe, degeaba vrem să facem, finanțarea vine un pic mai greu”, a mai transmis Sterică Fudulea.

viewscnt
Afla mai multe despre
imm
afaceri