Câștigă până la 30% Dobândǎ cu ajutorul Criptomonedelor

Câștigă până la 30% Dobândǎ cu ajutorul Criptomonedelor
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 23 aug 2024

Într-o lume financiară în continuă evoluție, criptomonedele au devenit un mijloc popular de a genera venituri speculative dar și pasive. YouHodler, platforma FinTech cu sediul în Laussane, Elveția, oferă posibilitatea de a câștiga dobândă compusă pe criptomonede.  Iată cum puteți profită de Contul de randament YouHodler pentru a începe să câștigați dobândă.

Pasul 1: Crearea unui Cont
Primul pas este să vă creați un cont în platforma YouHodler. Procesul este simplu: accesați pagina de înscriere, introduceți adresa de email, creați o parolă și verificați adresa de email. Apoi, inițiați procesul de verificare KYC (Know Your Customer) și activați autentificarea în doi pași Google pentru securitate sporită.

Urmărește-ne și pe Google News

Pasul 2: Depunerea Criptomonedelor
După verificare, puteți depune criptomonedele în portofelul corespunzător pe platformă. De asemenea, aveți opțiunea de a depozita monede fiduciare( EUR, USD, GBP, CHF) iar prin serviciul de exchange puteți achizitiona criptomonede.
YouHodler acceptă o varietate de criptomonede și stablecoins, oferind rate de dobândă anuală competitive, care variază de la 3% la 30%.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Pasul 3: Generarea de Venituri Pasive
Odată ce v-ați selectat portofelele de cripto , YouHodler începe să calculeze dobânda, actualizând câștigurile la fiecare patru ore și efectuând plățile săptămânal. Utilizatorii pot depune până la 200,000 USD în cripto active în conturile lor randament.

Avantajele Contului de randament YouHodler

•  Dobândă Compusă: Dobânda se calculează la intervale regulate și se adaugă la soldul principal, crescând astfel suma totală asupra căreia se calculează dobânda.

•  Flexibilitate: Puteți retrage fondurile oricând, fără blocarea lor pentru perioade medii sau lungi.

•  Securitate: YouHodler prioritizează securitatea de stocare și criptare a datelor in blockchain , supunandu-se legislațiilor UE și Elvețiene.
YouHodler se asigură că respectă reglementările UE si că toate fondurile clienților sunt stocate si securizate prin Ledger Vault, un standard de vârf în protecția criptografică.

•  Diversitate : Platforma oferă peste 70 de criptomonede si stablecoins.

•  Transparență și Control: Pe YouHodler aveți controlul complet asupra cripto activelor care generează recompense și acces la informații despre fiecare produs și comisioanele aferente.

Maximizarea Câștigurilor
Pentru a crește veniturile, puteți combina instrumente precum Contul de randament si MultiHODL, soluția de tranzactionare cu multiplicator.

Fondurile utilizate în MultiHODL vor continua să genereze dobânda compusă. În plus, prin creșterea volumului de tranzacționare, vă îmbunătățiți nivelul de loialitate, ceea ce înseamnă rata de dobândǎ  mai mare și limite de randament mai ridicate.

Utilizatorii își doresc întotdeauna comoditate în tranzacționarea și accesarea conturilor , iar pentru a răspunde acestor nevoi, YouHodler oferă și aplicație mobilă care este foarte ușor de utilizat , aceasta fiind disponibilă atât pentru Android cat si pentru iOS.

viewscnt
Afla mai multe despre
youhodler
castig criptomonede