VIDEO Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele

VIDEO Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele
Profit.ro
Profit.ro
scris miercuri, 18:23

Turiștii care se află în această perioadă pe Litoral, la Neptun, pe plaja „10 Steaguri”, împart nisipul cu utilajele care lucrează la extinderea plajei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

O situație nu tocmai plăcută, având în vedere că ne aflăm în plin sezon estival, iar disconfortul este ridicat pentru oamenii care și-au folosit economiile pentru o vacanță frumoasă și relaxantă.arată Adevărul

Pachete turistice false, noul tip de înșelăciune CITEȘTE ȘI Pachete turistice false, noul tip de înșelăciune

Autoritățile au anunțat de săptămâna trecută că au început lucrările de înnisipare între stațiunile Neptun și Venus, în contextul eroziunii accentuate, dar poate era de dorit ca aceste lucrări să fi fost făcute înainte de începerea sezonului. În plus, nisipul nou e mai mult pietriș, după cum ne-au declarat turiștii.

Primarul din Mangalia, Radu Cristian, spune că și el și-ar fi dorit ca aceste lucrări să nu se suprapună cu sezonul estival, dar nu este răspunzpător de acest lucru.

FOTO Val de zboruri întârziate de pe aeroportul Otopeni CITEȘTE ȘI FOTO Val de zboruri întârziate de pe aeroportul Otopeni

”Mi-ar fi convenit ca aceste lucrări să se facă în primăvară sau în toamnă, să putem beneficia de plaje mai generoase, dar este o lucrare a Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral și ei decid intervențiile. Înțeleg că până la sfârșitul lunii iulie s-ar putea finaliza aceste lucrări”, a declarat primarul.

VIDEO POATE FI VĂZUT AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
neptun
plaja