FOTO KFC ajunge în Sinaia

FOTO KFC ajunge în Sinaia
Profit.ro
Profit.ro
scris vineri, 10:12

Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din industria de food service din România, extinde rețeaua KFC prin deschiderea primei unități din Sinaia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Această inaugurare, cea de-a patra din 2024, a implicat o investiție de aproximativ un milion de euro. 

Catinvest investește 36 de milioane de euro în extinderea ElectroPutere Parc din Craiova CITEȘTE ȘI Catinvest investește 36 de milioane de euro în extinderea ElectroPutere Parc din Craiova

Noul restaurant, de tip drive thru, este situat în centrul comercial Sinaia Plaza.

După această inaugurare, Sphera Franchise Group operează 171 de restaurante, din care 106 de restaurante KFC in România, 2 în Moldova și 18 in Italia, precum și 29 de restaurante Pizza Hut, 15 restaurante Taco Bell și o subfranciza PHD.

Sphera, societatea care operează în România lanțurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell, a realizat în primul trimestru venituri din restaurante de 365,92 milioane lei, în creștere cu 9,21% față de cele de 335,06 milioane lei din perioada similară a anului trecut.

FOTO Auchan lansează în România un nou tip de magazine CITEȘTE ȘI FOTO Auchan lansează în România un nou tip de magazine

Ponderea este deținută de restaurantele KFC, unde vânzările s-au ridicat la 317,60 milioane lei, unde dinamică a fost de 11,80%.

FOTO KFC ajunge în Sinaia

În același interval de raportare, cheltuielile în restaurante au urcat cu 4,67%, la 322,08 milioane lei, de la 307,70 milioane lei, iar cheltuielile generale și administrative au avansat cu 5,13%, la 15,76 milioane lei, de la 14,99 milioane lei.

În spatele ușilor închise, Amazon anunță un nou business - Îmbrăcăminte la preț mic, bunuri pentru casă și alte articole. Cea mai agresivă încercare de a învinge concurența CITEȘTE ȘI În spatele ușilor închise, Amazon anunță un nou business - Îmbrăcăminte la preț mic, bunuri pentru casă și alte articole. Cea mai agresivă încercare de a învinge concurența

În aceste condiții, Sphera a obținut un profit aferent perioadei de 21,45 milioane lei, de 3 ori mai mare decât cel de 7,34 milioane lei de la T1 2023. Compania înregistrează o revenire după ce anul trecut a închis 13 restaurante Pizza Hut și a suspendat temporar a activitatea KFC de la unitatea din Piața Romană.

FOTO KFC ajunge în Sinaia

viewscnt
Afla mai multe despre
sphera franchise group
sinaia
pui