Misavan deschide o nouă fabrică de detergenți

Misavan deschide o nouă fabrică de detergenți
Profit.ro
Profit.ro
scris marţi, 11:40

Compania Misavan, producător și distribuitor ieșean de produse profesionale de curățenie și dezinfecție, a finalizat o nouă investiție de 7 milioane de euro. O fabrică de detergenți a fost deschisă la Parcul Industrial Miroslava.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

„Împreună cu partenerii noștri din Spania, am considerat că este oportun să avem o investiție nouă. Era firesc după 15 ani de colaborare să trecem la următoarea etapă. A fost un țel de a încerca să redăm calitatea și utilitatea investiție noastre. În proporție de 99 la sută fabrica este finalizata”, a spus Ciprian Otea, proprietarul companiei Misavan.

Rompetrol extinde parteneriatul cu furnizorul de carduri UTA și în Bulgaria, la 2 ani de la semnarea celui din România CITEȘTE ȘI Rompetrol extinde parteneriatul cu furnizorul de carduri UTA și în Bulgaria, la 2 ani de la semnarea celui din România

Misavan, unul dintre cei mai mari producători de detergenți, singurul brand românesc în top 5 producători din România, deschide o fabrică nouă de detergenți și produse de curățenie la Miroslava, Iași. Investiția este de peste 7 mil. euro, în parteneriat cu o companie din Spania.

Noua fabrică va crea sute de locuri noi de muncă,arată bzi.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
misavan
detergenți