FOTO Perla Harghitei investește aproape 3 milioane euro într-un nou sediu

FOTO Perla Harghitei investește aproape 3 milioane euro într-un nou sediu
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 10:23

Perla Harghitei, una dintre cele mai importante companii de îmbuteliere de apă minerală naturală din România, ridică un nou sediu, în Sâncrăieni, județul Harghita.

Noul spațiu de birouri se va întinde pe o suprafață de 1.130 metri pătrați și va acomoda un maxim de 100 de persoane. Va include săli de ședințe, zone de lucru pentru echipe, spații de relaxare.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Mediaposte Hit Mail, controlat de un grup fondat de Ludovic al XI-lea, investește în România CITEȘTE ȘI FOTO Mediaposte Hit Mail, controlat de un grup fondat de Ludovic al XI-lea, investește în România
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Bugetul planificat pentru acest proiect de către Perla Harghitei este în valoare de 2,8  milioane euro și face parte dintr-un plan de investiții multianual de 40 de milioane de euro anunțat de companie.

Cea mai recentă investiție finalizată, în valoare de 5,4 milioane de euro, a fost făcută într-o nouă stație de management al apei, un proiect realizat în colaborare cu BWT Germania și Inotec România.

FOTO Perla Harghitei investește aproape 3 milioane euro într-un nou sediu

Perla Harghitei, cu fabrica la Sâncrăieni (județul Harghita), a înregistrat în 2023 o cifră de afaceri de 151.016.681 lei (echivalentul a 30.530.007 euro), în creștere cu 20% față de anul precedent.

Compania estimează că ritmul susținut de creștere se va menține și în 2024. Perla Harghitei are în portofoliu brandurile Perla Harghitei și Tiva Harghita și este lider de piață în categoria de apă minerală naturală îmbuteliată în sticlă returnabilă.

Apa minerală naturală în bazinul Ciucului Inferior de la poalele Munților Harghita a fost descoperită în anii ’50, zona vulcanică oferind un potențial important de resurse. În 1974 s-a construit fabrica actuală în Sâncraieni (județul Harghita) și a început comercializarea apelor sub brandul Perla Harghitei.

viewscnt
Afla mai multe despre
perla harghitei
sediu