Andreea Berecleanu și-a dezvăluit secretele frumuseții, în direct, la „Doza de prevenție”

Andreea Berecleanu și-a dezvăluit secretele frumuseții, în direct, la „Doza de prevenție”
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 16:21

În prima ediție a emisiunii „Doza de prevenție”, difuzată la Medika TV, in fiecare joi, de la ora 17.00, Andreea Berecleanu, prezentatoarea Focul 18, principalul jurnal de știri al postului Prima TV, a vorbit deschis despre trucurile sale de frumusete.

Vedeta Prima TV a  povestit cum își menține pielea sănătoasă în fiecare zi. „Eu mă simt bine cu tratamentele minim și non invazive. Peste câteva luni voi împlini 50 de ani și sunt interesată se mențin calitatea pielii. Mă refer la tot ce înseamnă proceduri trans-dermice cu micro-ace sau radiofrecvență. În ceea ce privește procedurile corporale, apelez la drenajul limfatic” a recunoscut Andreea Berecleanu. Mai mult, vedeta știrilor postului Prima TV a mărturisit cum reușește să-și mențină tenul frumos în fiecare zi. „ Avantajul pe care îl am este al unei fețe mici și care dă aerul ștrengăresc și copilăresc. Nu am fumat, am băut alcool ocazional și am dormit cam toate nopțile. Dar cel mai important lucru este faptul că, nici măcar iarna, nu ies din casă fără să-mi aplic pe față o cremă cu factor de protecție solară. Soarele în exces este dăunător pielii, de aceea trebuie să o protejăm. Dacă în trecut foloseam doar creme hidratante, astăzi, când exploziile solare sunt foarte puternice folosesc aceste creme cu factor de protecție solară” a spus Andreea Berecleanu, în emisiunea Dorinei Pîslaru.

Urmărește-ne și pe Google News

„Doza de prevenție” este cea mai nouă emisiune intrată în grila Medika TV și este moderată de Dorina Pîslaru, fost redactor-șef al revistelorr Les Nouvelles Esthétiques România & Republica Moldova și Prevention, o publicație foarte importantă dedicată sănății și stilului de viață sănătos.

viewscnt
Afla mai multe despre
andreea berecleanu
doza de prevenție