ONAC cumpără servicii de telefonie mobilă pentru aproape 2.400 de instituții publice. Patru oferte

ONAC cumpără servicii de telefonie mobilă pentru aproape 2.400 de instituții publice. Patru oferte
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris astăzi, 07:45

Orange Romania, Vodafone Romania, Digi Romania și Telekom Romania Mobile Communications s-au înscris la o licitație organizată de Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate (ONAC) pentru achiziționarea de servicii de telefonie mobilă pentru aproape 2.400 de instituții publice, contractul fiind estimat la 12 milioane de euro pentru trei ani. 

Mai multe detalii despre licitație AICI.

Urmărește-ne și pe Google News
Acționarul majoritar al eMAG și OLX va investi masiv în AI, pentru a-și dubla valoarea. \ CITEȘTE ȘI Acționarul majoritar al eMAG și OLX va investi masiv în AI, pentru a-și dubla valoarea. "Vom reimagina comerțul electronic prin intermediul AI."
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

ONAC este instituție publică care funcționează sub autoritatea și coordonarea Ministerului Finanțelor Publice și a fost înființata în baza OUG nr. 46 / 20181 în scopul achiziționării centralizate a unor tipuri de bunuri și/sau servicii la nivelul administrației publice centrale. Rolul ONAC este de a planifica, organiza și finaliza proceduri de atribuire centralizate în numele și pentru utilizatorii principali și secundari și de a monitoriza acordurile cadru centralizate.

viewscnt
Afla mai multe despre
onac
telefonie mobila
oferte