Nvidia anunță cifre peste estimări, investitorii au însă așteptări mai mari. Acțiunile cad

Nvidia anunță cifre peste estimări, investitorii au însă așteptări mai mari. Acțiunile cad
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 29 aug 2024

Nvidia (NVDA) a raportat venituri peste estimările inițiale ale pieței pentru al doilea trimestru, dar acțiunile scad cu 4%, semn că investitorii au așteptări mai mari.

Nvidia a raportat un câștig pe acțiune ajustat de 0,68 dolari la venituri de 30 de miliarde dolari în al doilea trimestru fiscal. Analiștii se așteptau la 0,64 dolari și venituri de 28,8 miliarde dolari. Câștigurile au crescut cu 168% față de același trimestru al anului trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Japonia emite cel mai înalt nivel de alertă înainte de sosirea unui taifun extrem de puternic CITEȘTE ȘI Japonia emite cel mai înalt nivel de alertă înainte de sosirea unui taifun extrem de puternic
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Compania a oferit, de asemenea, o estimare a veniturilor pentru trimestrul al treilea de 32,5 miliarde de dolari. Analiștii vedeau o creștere la 31,9 miliarde de dolari.

Divizia de jocuri a Nvidia, care a fost principalul susținător al companiei, a înregistrat venituri de 2,8 miliarde de dolari, în creștere cu 16%.

Warren Buffett a vândut acțiuni Bank of America CITEȘTE ȘI Warren Buffett a vândut acțiuni Bank of America

Venituri din centre de date au însumat 26,3 miliarde de dolari față de previziunile de 25,07 miliarde de dolari și rezultatul de 22,06 miliarde de dolari în Q1 2024.

viewscnt
Afla mai multe despre
nvidia
acțiuni