Apple ar putea lansa un „ecran inteligent” anul viitor

Apple ar putea lansa un „ecran inteligent” anul viitor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 08:29

De anul viitor, Apple ar putea scoate pe piață un produs, dintr-o nouă categorie, care poate fi descris drept un ecran inteligent pentru casele inteligente.

Conform Bloomberg, gigantul american lucrează deja la un nou sistem de operare pentru viitorul său produs. Bazat, se pare, pe tvOS, sistemul de operare se va numi homeOS.

Urmărește-ne și pe Google News

Apple ar fi testat mai multe prototipuri, inclusiv un sistem bazat pe magneți, pentru montarea facilă pe diverse suprafețe și pereți.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Black Sea Oil &Gas, D&B David și Baias, Electrica Furnizare, eon, Premier Energy, Raiffeisen Bank, Transgaz
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum - Crizele sanitare și reziliența sistemului medical românesc - Ediția a XIV-a. Parteneri: Bristol Myers Squibb, Crisia Farm, UCB
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: ARB, BCR, BRD, Garanti BBVA
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank
Meta și Apple refuză să se alăture Pactului UE privind inteligența artificială CITEȘTE ȘI Meta și Apple refuză să se alăture Pactului UE privind inteligența artificială

Din locul în care este montat, ecranul va putea fi folosit pentru a controla diverse echipamente casnice și de divertisment care sunt conectate la rețeaua wireless.

Zvonuri despre acest produs au mai circulat în ultimele lunii, însă, acum, pentru prima oară, Bloomberg vehiculează și o perioadă aproximativă pentru lansarea pe piață.

Viitorul ecran inteligent reprezintă unul dintre proiectele pe care Apple s-a concentrat după ce a renunța la dezvoltarea tehnologiilor pentru mașini autonome.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ecran inteligent
smart home