Tranzacție: Grupul Ascendis a preluat revistele Cariere și HR Manager

Tranzacție: Grupul Ascendis a preluat revistele Cariere și HR Manager

Andrei Goșu, Managing Partner al Grupului Ascendis

Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 10:58

Grupul Ascendis, jucător pe piața de training și consultanță în domeniul dezvoltării profesionale din România, a achiziționat revistele Cariere și HR Manager, în urma unei tranzacții în valoare de 300.000 de euro.

Revistele Cariere și HR Manager au o istorie de 22 de ani pe piața locală, iar primele ediții au apărut în martie 2003. Activitatea a fost coordonată până acum de fondatoarea Cătălina Sefer și Directorul General Monica Neumorni.

Urmărește-ne și pe Google News
Schimbare la vârful PwC România CITEȘTE ȘI Schimbare la vârful PwC România
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Black Sea Oil &Gas, D&B David și Baias, Electrica Furnizare, eon, Premier Energy, Raiffeisen Bank, Transgaz
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum - Crizele sanitare și reziliența sistemului medical românesc - Ediția a XIV-a. Parteneri: Bristol Myers Squibb, Crisia Farm, UCB
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: ARB, BCR, BRD, Garanti BBVA
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank

Cătălina Sefer și Monica Neumorni vor rămâne alături de echipa Ascendis.

Pe termen scurt, planurile Ascendis includ extinderea distribuției revistelor și în marile orașe din țară, precum și în Republica Moldova. Pe termen mediu, obiectivele vizează creșterea frecvenței aparițiilor celor două publicații și crearea de noi formate de conținut.

Grupul Ascendis, fondat în 1997, este format din companiile Ascendis Consulting (training, team building și evenimente corporate, consultanță, servicii de evaluare, coaching, studii de piață), Code of Talent (platformă de învățare digitală realizată în parteneriat cu compania Co-Factor), Ascendis Moldova, Ascendis Ucraina și Asociația Ascendis. 

Ascendis a încheiat anul 2023 cu afaceri de aproximativ 11 milioane de euro.

Înființată în urmă cu 27 ani, compania are în prezent linii de business în training, coaching, consultanță, team building, microlearning, adopția de tehnologie (Tech4Humans), transformare Agile, centre de evaluare, incubatoare de afaceri, certificări în Resurse Umane și Lean Six Sigma. Din 2023, are și o divizie dedicată dezvoltării organizaționale a instituțiilor publice. Ascendis are o echipă de peste 100 de persoane (consultanți, traineri, colaboratori și personal de suport).

viewscnt
Afla mai multe despre
ascendis
cariere
hr manager