ABN AMRO Clearing Bank deschide un Hub IT în România

ABN AMRO Clearing Bank deschide un Hub IT în România
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 17:56

ABN AMRO Clearing Bank (AACB) a semnat un parteneriat cu Levi9 Technology Services și va deschide un hub AAC IT Services în Iași.

Deschiderea unui nou hub în România permite accesul la personal IT pentru AACB.

Urmărește-ne și pe Google News
Ion Iliescu, despre Inteligența Artificială: S-ar putea ca inteligența artificială de acum să fie peste inteligența naturală a unor indivizi CITEȘTE ȘI Ion Iliescu, despre Inteligența Artificială: S-ar putea ca inteligența artificială de acum să fie peste inteligența naturală a unor indivizi
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

ABN AMRO Clearing Bank este un jucător global în clearing, custodie, finanțare și managementul riscului pentru multiple piețe financiare. AACB este activ pe piețele internaționale de capital.

Levi9 este o companie specializată în dezvoltarea de software, dezvoltarea de produse și strategii digitale.

Levi9 are o experiență vastă în atragerea de talente din alte părți ale Europei, inclusiv din România, unde compania are o prezență puternică de 17 ani și a construit conexiuni strânse cu parteneri și universități locale. 

Printre motivele acestei alegeri se numără disponibilitatea personalului calificat, diferența minimă de fus orar față de sediul din Amsterdam și statutul României de membru al Uniunii Europene, arată Ziarul de Iași.

ABN Amro a intrat pe piața din România în anul 1996, însă, în 2007, a fost achiziționată și împărțită de rivalii RBS, Santander și Fortis. În urma tranzacției, ABN Amro Bank România a devenit RBS România.

viewscnt
Afla mai multe despre
abn amro clearing bank
it
iasi