Trump găsește resurse să surprindă din nou - lansează propria platformă de criptomonede. "Este timpul să rezistăm!"

Trump găsește resurse să surprindă din nou - lansează propria platformă de criptomonede. "Este timpul să rezistăm!"
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 aug 2024

Donald Trump a anunțat că își va lansa în curând propria platformă de criptomonede, pe care a prezentat-o drept o alternativă la ofertele marilor bănci și instituții financiare, transmite AFP.

'Americanii au fost storși de marile bănci și elitele financiare de prea mult timp', a scris miliardarul, fost președinte și actual candidat republican la Casa Albă, arată Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
Unul dintre cei mai mari administratori pri­vați de pârtii din România vine cu obligațiuni la bursă CITEȘTE ȘI Unul dintre cei mai mari administratori pri­vați de pârtii din România vine cu obligațiuni la bursă
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

'Este timpul să rezistăm, împreună', a adăugat Trump pe X și pe rețeaua sa Truth Social.

El nu a furnizat detalii despre conținutul exact al proiectului, denumit The DeFiant Ones, pe care doi dintre fiii lui Trump, Eric și Donald Jr., care conduc conglomeratul familial Trump Organization, l-au descris în ultimele săptămâni drept 'imobiliarul digital'.

În cotidianul New York Post, Eric Trump a vorbit despre 'colateralul (garanția, n.red.) la care toată lumea poate avea acces instantaneu'.

FOTO 500.000 de copaci au fost tăiați pentru o megafabrică Tesla CITEȘTE ȘI FOTO 500.000 de copaci au fost tăiați pentru o megafabrică Tesla

Defavorabil, în timpul președinției sale, criptomonedelor, pe care le-a calificat chiar 'escrocherie', Donald Trump și-a schimbat între timp radical poziția, prezentându-se acum chiar drept un campion al monedelor digitale.

La o conferință importantă a sectorului la sfârșitul lui iulie, la Nashville (Tennessee), el a promis că, dacă va fi reales, va fi 'președintele pro-inovație și pro-bitcoin de care America are nevoie'.

Documente publicate la mijlocul lunii august au arătat că Donald Trump deținea între 1 și 5 milioane de dolari în ether, a doua cea mai importantă criptomonedă din lume.

FOTO 3 noduri rutiere importante pregătite pe A1, A2 și A3. Au venit deja oferte CITEȘTE ȘI FOTO 3 noduri rutiere importante pregătite pe A1, A2 și A3. Au venit deja oferte

Platforma promisă de Trump se va baza pe DeFi, finanțe zise descentralizate, mecanism bazat pe tehnologia blockchain, care permite să nu se mai treacă printr-un intermediar (bancă, casă de brokeraj) pentru efectuarea de tranzacții cu un terț.

viewscnt
Afla mai multe despre
trump
criptomonede