Teilor Holding vizează vânzarea de obligațiuni în valoare de până la 40 milioane lei

Teilor Holding vizează vânzarea de obligațiuni în valoare de până la 40 milioane lei
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 5 sep 2024

Având deja listate 2 instrumente obligatare pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare de la BVB, compania care operează lanțul Teilor vrea să iasă din nou în piață, pentru a se finanța pe o maturitate de 5 ani.

Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor de la Teilor Holding a decis lansarea unei oferte care are ca obiect emiterea de obligațiuni corporative necondiționate, negarantate, nesubordonate și neconvertibile denominate în lei sau euro, cu o scadență de 5 ani și având o valoare nominală totală de până la 40,00 milioane lei.

Urmărește-ne și pe Google News

Instrumentele financiare ar urma să fie vândute în cadrul unui plasament privat intermediat de SSIF TradeVille pentru un număr mai mic de 150 de persoane fizice sau juridice. Titlurile ar urma să fie listate pe bursa românească.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Chimcomplex – vânzări în creștere, profit în scădere: Marii consumatori din industria aluminei, celuloză și hârtie rămân în continuare cu funcționare redusă sau activitate oprită CITEȘTE ȘI Chimcomplex – vânzări în creștere, profit în scădere: Marii consumatori din industria aluminei, celuloză și hârtie rămân în continuare cu funcționare redusă sau activitate oprită

Teilor Holding are deja listate, de la finele anului 2021, pe piața AeRO a Bursei de Valori București 2 emisiuni de obligațiuni corporative, ambele având maturitate în anul 2026. Emisiunea denominată în moneda unică europeană are o valoare de 6,27 milioane euro (TEI26E) și o dobândă fixă de 5,75%, iar emisiunea în moneda națională este de 14,00 milioane lei și are un cupon anual al dobânzii fix, de 8,25%. Ambele se tranzacționează sub valoarea nominală.

Teilor este un lanț internațional de magazine de bijuterii de lux cu o tradiție de 25 de ani. Prezent în România, Polonia, Ungaria, Bulgaria și Cehia, TEILOR deține 65 de magazine fizice și o prezență online puternică prin intermediul platformelor sale de eCommerce teilor.com, teilor.ro, teilor.hu, teilor.pl și teilor.bg.

Artego Târgu-Jiu – scădere drastică de profit. Ce reclamă compania CITEȘTE ȘI Artego Târgu-Jiu – scădere drastică de profit. Ce reclamă compania

Colecțiile Teilor includ bijuterii din aur, precum și bijuterii încrustate cu diamante și pietre prețioase adaptate dorințelor clienților. Invest Intermed GF IFN, care operează sub brandul MoneyGold, oferă servicii de finanțare în sistem de împrumut cu gaj, exclusiv pentru persoane fizice.

Teilor Invest Exchange, care operează sub brandul MoneyGold, a fost înființată în 2012 și se concentrează pe activitatea de schimb valutar și transfer de bani. Activitatea companiei se desfășoară prin intermediul unei rețele de agenții care însumează 89 de locații pe teritoriul României.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
teilor
tradeville
obligatiuni
bvb
bursa