Banca Națională a României vrea să achiziționeze servicii de mentenanță a echipamentelor de procesare a numerarului

Banca Națională a României vrea să achiziționeze servicii de mentenanță a echipamentelor de procesare a numerarului
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 sep 2024

Banca Națională a României (BNR) vrea să achiziționeze servicii de mentenanță a echipamentelor de procesare a numerarului cu 2,73 milioane lei, fără TVA, contractul urmând să fie încheiat pe o perioadă de 12 luni, potrivit unui anunț de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Contractul prevede achiziția de servicii de mentenanță a echipamentelor de distrugere bancnote, precum și servicii de mentenanță a echipamentelor de procesat bancnote, scrie Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
Cu contracte decalate, Foraj Sonde Videle afișează afaceri și profit net în scădere la S1 CITEȘTE ȘI Cu contracte decalate, Foraj Sonde Videle afișează afaceri și profit net în scădere la S1
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Potrivit anunțului, contractul este împărțit în două loturi și va fi atribuit prin licitație deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate - preț. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 octombrie 2024, ora 15:00.

Banca Națională a României este banca centrală a României. Este o instituție publică independentă, cu sediul central în municipiul București. Obiectivul său fundamental îl reprezintă asigurarea și menținerea stabilității prețurilor (conform Statutului).

Principalele atribuții ale BNR sunt elaborarea și aplicarea politicii monetare și a politicii de curs de schimb, autorizarea, reglementarea și supravegherea prudențială a instituțiilor de credit, promovarea și monitorizarea bunei funcționări a sistemelor de plăți pentru asigurarea stabilității financiare, emiterea bancnotelor și a monedelor ca mijloace legale de plată pe teritoriul României, stabilirea regimului valutar și supravegherea respectării acestuia, administrarea rezervelor internaționale ale României. 

viewscnt
Afla mai multe despre
banca națională a româniei
numerar