MedLife finalizează achiziția grupului Antares Clinic

MedLife finalizează achiziția grupului Antares Clinic
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 09:29

MedLife anunță finalizarea tranzacției cu grupul Antares Clinic, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale private din regiunea Moldovei. Grupul deține trei unități de mari dimensiuni în regim ambulatoriu situate în Piatra Neamț, Botoșani și Onești și în două laboratoare aflate în Piatra Neamț și Botoșani.

”MedLife, operatorul cu cel mai mare portofoliu de achiziții pe piața medicală din România, anunță finalizarea tranzacției cu grupul Antares Clinic, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale private din regiunea Moldovei. Achiziția a fost demarată în cursul lunii iulie a anului curent. În consecință, MedLife ajunge la un număr de 18 clinici și laboratoare și devine deținătorul celei mai mari rețele de diagnostic la nivelul Moldovei. Dincolo de consolidarea regională, grupul își reconfirmă și prin această achiziție poziția de lider de piață, având cea mai mare infrastructură medicală la nivel național”, anunță grupul într-un raport transmis Bursei de Valori București (BVB).

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Ambasadorul României în SUA: România îndeplinește formal condițiile tehnice pentru a face parte din Visa Waiver. Primii români vor putea călători fără vize, probabil, în prima parte a anului viitor CITEȘTE ȘI VIDEO Ambasadorul României în SUA: România îndeplinește formal condițiile tehnice pentru a face parte din Visa Waiver. Primii români vor putea călători fără vize, probabil, în prima parte a anului viitor
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Înființat în 2006, Antares Clinic pune la dispoziția pacienților o amplă serie de investigații, de la consultații multidisciplinare pentru peste 25 de specialități medicale și servicii de laborator până la investigații imagistice complexe, scrie News.ro.

De toate acestea pacienții din nord-estul țării vor putea beneficia atât în regim fee for service, cât și în regim de abonamente.

Grupul constă în trei unități de mari dimensiuni în regim ambulatoriu situate în Piatra Neamț, Botoșani și Onești, toate dotate cu echipamente performante în zona de imagistică, precum și în două laboratoare aflate în Piatra Neamț și Botoșani.

Cifra de afaceri a Antares Clinic la nivelul anului trecut se ridică la 18,3 milioane de lei.

“Integrarea în grup a noului partener, Antares Clinic, va aduce avantaje importante pentru pacienții din zona Moldovei. Astfel, pe lângă prezența din Iași, Galați, Brăila, Piatra Neamț, Roman, Bacău, Suceava și Targu Neamț, orașe în care avem o amprentă puternică pe zona de clinici și laboratoare, ne vom consolida prezența și mai mult pe zona de imagistică medicală și nu numai. Ajungem astfel la o rețea de 18 unități medicale în această regiune a țării, pacienții având astfel acces nu doar la medici buni, ci și la soluții complete de diagnostic”, a declarat Mihai Marcu președinte și CEO MedLife Grup.

Compania farmaceutică Novo Nordisk, presată de Congresul SUA să reducă prețurile medicamentelor CITEȘTE ȘI Compania farmaceutică Novo Nordisk, presată de Congresul SUA să reducă prețurile medicamentelor

MedLife are în portofoliu cel mai mare număr de tranzacții derulate în sectorul medical privat din România. Pe termen mediu și lung, MedLife vizează și tranzacții peste graniță, în mai multe țări din regiune.

Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacționare ″M″.

viewscnt
Afla mai multe despre
medlife
antares clinic