Vladimir Putin și-a numit fostul bodyguard într-o funcție importantă a statului rus

Vladimir Putin și-a numit fostul bodyguard într-o funcție importantă a statului rus
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 12:04

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin a emis un decret prin care îl promovează pe Aleksei Diumin, fosta sa gardă de corp, ca membru al puternicului Consiliu de Securitate al țării, relatează Reuters.

În afară de Diumin, decretul prezidențial anunță alți trei noi membri în Consiliul de Securitate al cărui secretar este fostul ministru al apărării Serghei Șoigu, în timp ce Dmitri Medvedev, fost premier și președinte, este vicepreședinte Aceștia sunt doi dintre aliații de nădejde ai lui Vladimir Putin.

Urmărește-ne și pe Google News
Fosta fabrică Ford, preluată de One United, va avea un concept de food market unic pe piața din România CITEȘTE ȘI Fosta fabrică Ford, preluată de One United, va avea un concept de food market unic pe piața din România
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

În mai, Putin l-a numit pe Diumin, care ar 52 de ani, în funcția de secretar al Consiliului de Stat consultativ, alimentând speculațiile că l-ar putea pregăti ca să-i devină succesor în funcție, scrie News.ro.

Potrivit decretului prezidențial, Consiliul de Securitate îi include acum pe consilierul prezidențial Aleksei Diumin, pe prim-viceprim-ministrul Denis Manturov, pe șefa Agenției Federale Medicale și Biologice din Rusia, Veronika Skvorțova, și pe șeful Direcției principale pentru programe speciale ale președintelui rus, Aleksandr Lineț.

Prin același decret, Putin l-a exclus din Consiliul de Securitate al Federației Ruse pe Vladimir Iakușev, emisarul prezidențial pentru Urali.

viewscnt
Afla mai multe despre
vladimir putin
aleksei diumin