Creștere explozivă în România a cererii de soluții de răcire

Creștere explozivă în România a cererii de soluții de răcire
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 aug 2024

E.ON Energie România a înregistrat o creștere explozivă a cererii de soluții de răcire, în luna iulie, cu un record de peste 3.000 de soluții de răcire achiziționate de clienți, mai mult decât dublu față de aceeași perioadă a anului trecut, pe fondul temperaturilor extreme și valurilor de caniculă.

Totodată, cu circa 2.200 de instalări, în medie 100 pe zi lucrătoare, în iulie 2024 s-a atins un record și în această privință, numărul instalărilor fiind cu 100% mai mare față de iulie 2023.  

Urmărește-ne și pe Google News
IKEA lansează o platformă pentru vânzări de produse second-hand între clienți. Cum vei putea primi vouchere sau chiar direct bani CITEȘTE ȘI IKEA lansează o platformă pentru vânzări de produse second-hand între clienți. Cum vei putea primi vouchere sau chiar direct bani
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

În total, în primele șapte luni ale acestui an, cererea pentru soluțiile de răcire E.ON a crescut cu aproape 90% față de aceeași perioadă a anului trecut, iar ritmul instalărilor a înregistrat o creștere de peste 50%, clienții E.ON achiziționând 7.200 de soluții de răcire, în timp ce numărul instalărilor a ajuns la circa 5.500.

E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate și soluții energetice având un portofoliu variat format din circa 3,5 milioane de clienți, atât rezidențiali, cât și companii și municipalități.

Grupul E.ON este unul dintre liderii pieței de energie, având în România o prezență consolidată de-a lungul a 18 ani. De la intrarea pe piața din România, E.ON a investit 2,3 miliarde de euro, în principal în modernizarea rețelelor. Totodată, valoarea contribuțiilor virate la bugetul de stat și bugetele locale se ridică la 3,4 miliarde de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
e.on energie românia
aer conditionat
racire