Toyota București Sud introduce test drive-ul la domiciliu

Toyota București Sud introduce test drive-ul la domiciliu
Profit.ro
Profit.ro
scris luni, 08:00

Toyota C-HR a fost relansat într-o formă nouă, mai modernă și mai eficientă. Cu un design îndrăzneț, o gamă extinsă de tehnologii și motorizări hibride avansate, Toyota C-HR redefinește mobilitatea urbană.

Noul model C-HR se remarcă printr-un aspect futurist și sofisticat, cu linii dinamice și detalii de design îndrăznețe.Toyota C-HR vine echipat cu tehnologie de ultimă generație, inclusiv un sistem multimedia avansat, asistență la condus și opțiuni de conectivitate smart.

Urmărește-ne și pe Google News

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Toyota București Sud introduce test drive-ul la domiciliu


În plus, noua versiune este dotată cu motorizare hibridă. Toyota C-HR continuă să ofere o eficiență a consumului de combustibil, alături de o experiență de condus lină și silențioasă, atât în oraș, cât și în afara acestuia.

Toyota București Sud introduce un serviciu inovator: test drive la domiciliu sau birou. Astfel, puteți experimenta confortul și performanța Toyota C-HR exact în mediul în care petreceți cel mai mult timp.

Trebuie doar să contactați dealerul pentru a stabili o programare, iar un consilier Toyota București Sud va veni la locația specificată cu noul model Toyota C-HR pregătit pentru test drive. 

Toyota C-HR plug-in hybrid este disponibilă acum la un preț special de 40.566 euro cu TVA (preț valabil prin Programul Rabla).

Toyota București Sud introduce test drive-ul la domiciliu
viewscnt
Afla mai multe despre
toyota
test drive