TAROM lansează ofertă pentru noi destinații internaționale începând de la 199 euro pentru călătorii dus-întors

TAROM lansează ofertă pentru noi destinații internaționale începând de la 199 euro pentru călătorii dus-întors
Profit.ro
Profit.ro
scris vineri, 15:53

TAROM lansează o nouă serie de oferte speciale pentru zboruri în lunile de toamnă, la prețuri începând de la 199 euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Oferta este valabilă în perioada 28 - 30 iunie 2024 pentru călătorii care pot avea loc în perioada 1 septembrie - 30 noiembrie 2024 (data ultimului retur) și include un zbor dus - întors, cu toate taxele incluse, bagaj de cală de 23 kg, bagaj de mână de 8 kg și check-in gratuit, scrie Agerpres.

ULTIMA ORĂ Metrorex are conturile blocate. Ce companie îi solicită 21 milioane euro. „Nu putem face plăți!” CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Metrorex are conturile blocate. Ce companie îi solicită 21 milioane euro. „Nu putem face plăți!”

Tarifele pornesc de la 199 euro, cu toate taxele incluse, pentru biletele achiziționate pe ruta București către Belgrad, Budapesta, Praga sau Sofia; 269 euro, cu toate taxele incluse, pentru ruta București - Madrid sau Nisa; 289 euro, cu toate taxele incluse, pentru călătoriile pe ruta București - Amsterdam sau Paris.

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române - TAROM a fost înființată în anul 1954 și își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianței SkyTeam din 25 iunie 2010.

Transportatorul Național al României deține o flotă de 18 aeronave și are în portofoliul său un număr de 70 de destinații operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
bilete