Ryanair vrea să limiteze alcoolul către pasageri: Mai beți și ceai!

Ryanair vrea să limiteze alcoolul către pasageri: Mai beți și ceai!
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 28 aug 2024

CEO-ul companiei aeriene irlandeze low-cost Ryanair vrea să limiteze consumul de alcool pentru călătorii cu avionul. El reclamă creșterea violenței împotriva echipajelor, nu vrea să interzică nimănui să consume băuturi înainte de plecare, dar vrea să limiteze vânzarea de alcool, recomandând în schimb ceaiul sau cafeaua.

Șeful companiei aeriene irlandeze Ryanair, Michael O'Leary, cere astfel limitare la vânzarea de băuturi alcoolice pentru pasageri, înainte de a se urca în avion. În consecință, pasagerii ar trebui să poată cumpăra maximum două băuturi de la aeroport per carte de îmbarcare, a declarat O'Leary pentru ziarul britanic Telegraph.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Șoferii STB, instruire privind accesul animalelor în mijloacele de transport public. Călători dați jos abuziv CITEȘTE ȘI FOTO Șoferii STB, instruire privind accesul animalelor în mijloacele de transport public. Călători dați jos abuziv
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Cazurile de violență au crescut brusc în această vară, atacurile având loc aproape săptămânal. „Nu este atât de ușor pentru companiile aeriene să identifice oamenii beți la poartă, mai ales dacă se îmbarcă cu alți doi sau trei”, a spus O'Leary. „Atâta timp cât pot sta și se mișcă, pot trece de poartă”, a spus el, descriind problemele din timpul îmbarcării. Comportamentul greșit apare adesea doar în timpul zborului.

Incidentele legate de alcool sunt frecvente, în special pe zborurile din Marea Britanie către destinații cunoscute pentru petreceri, cum ar fi Ibiza sau unele insule grecești. Probleme sunt și la zborurile din Irlanda sau Germania.

VIDEO ANUNȚ Bucureștiul pregătește deschiderea unui nou bulevard, cu arbori plantați chiar în decembrie. \ CITEȘTE ȘI VIDEO ANUNȚ Bucureștiul pregătește deschiderea unui nou bulevard, cu arbori plantați chiar în decembrie. "Dar, din păcate, lucrarea se va gâtui. Nci măcar atâta lucru nu se obosesc să facă, în stilul caracteristic!"

În iulie, un turist britanic a primit o pedeapsă cu închisoare cu suspendare pentru agresiune sexuală după ce s-a comportat violent cu o însoțitoare de bord pe un zbor Ryanair de la Newcastle la Mallorca.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
alcool