Recent redeschisă, circulația pe Valea Oltului ar putea fi din nou restricționată. În ce condiții

Recent redeschisă, circulația pe Valea Oltului ar putea fi din nou restricționată. În ce condiții
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 aug 2024

În etapele următoare ale lucrărilor de pe viitoarea autosteradă Sibiu-Pitești, autoritățile iau în calcul impunerea din nou a unor restricții de circuație pe Valea Oltului, respectiv pe DN7, conform unui document oficial analizat de Profit.ro.

De ce este important: Operațiunile de defrișare efectuate recent au necesitat închiderea circulației pe sectorul Boița - Lazaret al DN7, din 8 iulie până în 7 august.

Urmărește-ne și pe Google News

Mai este bine de știut:  Asocierea de constructori din Turcia (Mapa Insaat Ve Ticaret AS - Cengiz Insaat Sanayi Ve Ticaret AS) a forat primii 600 de metri necesari pilonilor care vor susține fundația viitorului viaduct de la km 13+500 (zona localității Boița).

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Modificare pregătită la Codul Muncii: Noi date care vor fi introduse în Revisal CITEȘTE ȘI Modificare pregătită la Codul Muncii: Noi date care vor fi introduse în Revisal

Un document oficial al ministerului de resort arată că, în contextul viitoarelor etape ale construcției autostrăzii și ”având în vedere apropierea pilei (picior de pod - n. red.) unui pod de DN7”, este ”luată în calcul” închiderea din nou a drumului.

De data aceasta, însă, ”se va face tot posibilul pentru a permite circulația alternativă pe o bandă”.

EXCLUSIV ULTIMA ORĂ Guvernul oprește achizițiile de mobilă, birotică, consultanță din instituții, lansarea de noi proceduri privind studii de fezabilitate, proiectare, achiziții de terenuri. Concerte, doar din sponsorizări. Fără stimulente și combustibil CITEȘTE ȘI EXCLUSIV ULTIMA ORĂ Guvernul oprește achizițiile de mobilă, birotică, consultanță din instituții, lansarea de noi proceduri privind studii de fezabilitate, proiectare, achiziții de terenuri. Concerte, doar din sponsorizări. Fără stimulente și combustibil

Antreprenorul turc (Asocierea Mapa-Genghiz) a început recent lucrările la viaductul Boița de pe lotul 2 al autostrăzii Sibiu – Pitești, aducând prima foreză de mare capacitate și lansând forajele pentru fundațiile primilor piloți ai acestui viaduct, care va avea o lungime de aproximativ 650 m.

Până în anul 2028, pe traseul secțiunii Boița - Cornetu, în lungime de 31,33 km, vor fi construite: - 24 de viaducte, - 25 de poduri, - 1 ecoduct, - 7 tuneluri.

viewscnt
Afla mai multe despre
valea oltului
dn7
circulație
restricție
închidere
bandă