FOTO Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a fost implicată într-un accident rutier produs pe DN7. Mașina în care se afla s-a răsturnat

FOTO Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a fost implicată într-un accident rutier produs pe DN7. Mașina în care se afla s-a răsturnat
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 aug 2024

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a fost implicată într-un accident rutier produs pe drumul național 7, în județul Vâlcea. Autovehiculul în care se afla s-a răsturnat după ce a fost izbit violent de un alt autoturism. Ea se află la Spitalul Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea, pentru investigații medicale.

Accidentul în care a fost implicată Natalia Inotero a avut loc pe DN 7, în localitatea Racovița din județul Vâlcea, în jurul orei 13:20.
„Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani. În urma coliziunii, o femeie care se afla într-unul dintre cele două autoturisme a fost preluată de o Ambulanță, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”; informează Poliția Vâlcea.

Urmărește-ne și pe Google News
Europa se confruntă cu un „tsunami” de diabet CITEȘTE ȘI Europa se confruntă cu un „tsunami” de diabet
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Surse locale au declarat pentru News.ro că în unul dintre autoturisme se afla ministrul Familiei, Natalia Intotero. Mașina în care aceasta se afla, în calitate de pasager, s-a răsturnat după ce a fost izbită de un alt autoturism.

Natalia Intotero a fost preluată de o ambulanță și dusă al Spitalul Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea. Aceasta este conștientă și nu a suferit, la prima vedere, leziuni grave. Ministrul purta centura de siguranță la momentul impactului au precizat sursele citate.
Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

FOTO: Se intampla in Valcea

FOTO: Se intampla in Valcea

Potrivit SPP, persoanele aflate în autoturismul SPP, șoferul, aghiotantul și demnitarul sunt bine. Pentru a fi evaluată starea de sănptate a persoanei aflate pe bancheta din spate, s-a decis, conform procendurilior SPP, verificarea acesteia într-o unitate medicală, Toate persoanele aflate în autoturism purtau centură de siguranță, iar mașina circula regulamentar.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul familiei
natalia intotero