Grupul auto chinez BYD se așteaptă să își crească rapid vânzările în Germania

Grupul auto chinez BYD se așteaptă să își crească rapid vânzările în Germania
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 13:54

Producătorul chinez de mașini electrice BYD se așteaptă să crească vânzările în Germania în termen de șase luni, a declarat vicepreședintele executiv Stella Li într-un interviu publicat sâmbătă.

BYD se va extinde în Germania în ”mai puțin de jumătate de an”, a declarat Li pentru ziarul Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS), transmite agenția Reuters, citată de News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

Stella Li a criticat creșterea tarifelor Uniunii Europene pentru vehiculele electrice (EV) produse în China, de luna viitoare, cărora Germania s-a opus, ca fiind o pierdere pentru consumator, adăugând că BYD va începe să producă mașini în Ungaria până la sfârșitul anului 2025.

Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Cred că vom deveni un participant important pe piață aici în Europa”, a declarat ea pentru FAS, înaintea Salonului Auto de la Paris, care începe pe 14 octombrie.

VIDEO Cercetătorii români prezintă prototipul unei mașini de teren alimentate cu hidrogen CITEȘTE ȘI VIDEO Cercetătorii români prezintă prototipul unei mașini de teren alimentate cu hidrogen

Echipele de vânzări ale BYD în Germania au fost extinse pentru a lucra la câștigarea încrederii consumatorilor, deoarece strategia companiei era să-și stabilească prezența pe termen lung, a spus Li.

Ea a refuzat să comenteze obiectivele de vânzări, dar a indicat că prețurile ar fi cuprinse între 25.000 de euro (și 30.000 de euro fiecare.

”Încă lucrăm la planul nostru”, a spus ea.

Li a spus că, în opinia sa, producătorii de mașini europeni nu sunt competitivi, deoarece nu au avut certitudinea unei politici consecvente privind vehiculele electrice și au încercat să excludă concurența sănătoasă.

viewscnt
Afla mai multe despre
byd
vânzări
mașini
germania