FOTO Incident în gara din Strasbourg, unde un tren a fost evacuat după ce s-ar fi auzit explozii

FOTO Incident în gara din Strasbourg, unde un tren a fost evacuat după ce s-ar fi auzit explozii
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 16:34

Un incident ar fi avut loc în gara din Strasbourg, care a fost evacuată și unde intervin pompierii, după ce s-ar fi auzit explozii, potrivit postărilor pe X a doi funcționari de la Parlamentul European, care precizează că este vorba de un tren care urma să transporte europarlamentari și funcționari europeni de la Strasbourg la Bruxelles.

Pelle Geertsen, secretar de presă al unui europarlamentar danez, a scris pe X, postând și o fotografie, că mulțime de pompieri sunt în gara din Strasbourg, dar foarte puține informații despre ce s-a întâmplat. Are loc o evacuare haotică a unui tren, iar oamenilor li s-a spus să își lase bagajele la bord și să plece abia după ce majoritatea plecaseră deja cu tot cu bagaje, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
CONFIRMARE FOTO Hexing, grup industrial chinez care și-a propus să devină cel mai important furnizor în domeniu din lume, lansează o mare investiție în România CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO Hexing, grup industrial chinez care și-a propus să devină cel mai important furnizor în domeniu din lume, lansează o mare investiție în România
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Un alt ofițer de presă de la Parlamentul European, Emmanuel Foulon, postase anterior că a fost o explozie la locomotiva trenului care urma să transporte deputați europeni și personal de la Strasbourg la Bruxelles. „Originea este încă necunoscută. Pasagerii sunt chemați să se "refugieze" în tunel. Gara este paralizată, pompierii sunt chemați de urgență”.

El a revenit ulterior cu o postare și a spus că nu se văd ambulanțe, ceea ce înseamnă că nu sunt răniți, iar incidentul a fost probabil de natură tehnică, deși perimetrul de securitate pare să se lărgească în gară.

FOTO Incident în gara din Strasbourg, unde un tren a fost evacuat după ce s-ar fi auzit explozii
viewscnt
Afla mai multe despre
strasbourg
gara
tren