ASF a solicitat Bursei să dispună suspendarea de la tranzacționare a acțiunilor Perseus Fintech

ASF a solicitat Bursei să dispună suspendarea de la tranzacționare a acțiunilor Perseus Fintech
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 19:25

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a solicitat Bursei de Valori București să dispună suspendarea de la tranzacționare, începând de astăzi, a acțiunilor Perseus Fintech, până la data la care este asigurată informarea corespunzătoare a investitorilor de către societate, ținând cont de regulile de funcționare ale sistemului multilateral de tranzacționare (SMT), în care sunt tranzacționate acțiunile emitentului, și de responsabilitățile și obligațiile ce revin operatorului locului de tranzacționare.

ASF transmite că a evaluat compania și a constatat că aceasta "are o conduită care poate afecta interesele investitorilor, generată de lipsa de transparență a evenimentelor societare".

Urmărește-ne și pe Google News
Premieră - RCA la magazinul din colț CITEȘTE ȘI Premieră - RCA la magazinul din colț
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Autoritatea a solicitat emitentului să aducă la cunoștința acestora modalitatea în care a înțeles să facă aplicarea prevederilor legale incidente într-o operațiune de acordare de dividend interimar. Emitentul nu a informat în mod corespunzător investitorii și nu a dat curs solicitărilor repetate ale ASF adresate în acest sens.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
asf
perseus