FOTO - ANUNȚ Mai multe linii de transport în comun au fost reconfigurate pentru metroul ce va asigura legătura dintre Capitală și Aeroportul Internațional „Henri Coandă”

FOTO - ANUNȚ Mai multe linii de transport în comun au fost reconfigurate pentru metroul ce va asigura legătura dintre Capitală și Aeroportul Internațional „Henri Coandă”
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 aug 2024

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță că au început lucrările la Magistrala 6 de metrou ce va asigura legătura dintre Capitală și Aeroportul Internațional „Henri Coandă” – Otopeni iar până la finalizarea investiței, mai multe linii de transport în comun din zona capătului de linie Clăbucet au fost reconfigurate.

Au început lucrările la Magistrala 6 de metrou ce va asigura legătura dintre Capitală și Aeroportul Internațional „Henri Coandă” – Otopeni. Până la finalizarea investiței, mai multe linii de transport în comun din zona capătului de linie Clăbucet au fost reconfigurate”, spune primarul Nicușor Dan.

Urmărește-ne și pe Google News
Ciolacu i-a cerut ministrului de Finanțe o analiză cu privire la pragul de impozitare a pensiilor și la voucherele pentru alimente CITEȘTE ȘI Ciolacu i-a cerut ministrului de Finanțe o analiză cu privire la pragul de impozitare a pensiilor și la voucherele pentru alimente
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

El afirmă că liniile de tramvai 3, 24 și 45 au fost suspendate și a fost înființată linia de tramvai 42, care asigură legătura între terminalele „Vasile Pârvan” și „Piața Presei”, pe traseul: „Vasile Pârvan”, Calea Plevnei, Str. Sf. Constantin, Str. Ionel Perlea, Str. Grigore Cobălcescu, Str. Berzei, Str. Buzești, Piața Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Str. Clăbucet, Str. Aviator Popișteanu, Bd. Expoziției, „Piața Presei”, cu întoarcere pe Bd. Expoziției, Str. Aviator Popișteanu, Str. Dornei, Str. Puțul lui Crăciun, Bd. Ion Mihalache, Piața Victoriei, Str. Buzești, Str. Berzei, Calea Plevnei, „Vasile Pârvan”, scrie News.ro.

În plus. a fost înființată linia de tramvai 53, între „Mezeș‟ și „Cartier Dămăroaia”, pe traseul: „Mezeș”, Șos. Chitilei, Bd. Bucureștii Noi, Bd. Gloriei, Str. Piatra Morii, „Cartier Dămăroaia‟ și retur. ”Traseele liniilor de troleibuz 86 și 97 au fost scurtate, iar vehiculele întorc la Clăbucet, în loc de „Dridu”, respectiv, „Străulești”. A fost înființată linia de troleibuz 95, care asigură legătura între Cartierul Pajura (de la capătul „Dridu”) și Străulești. Astfel, fostul traseu al liniei 97 între Străulești și Clăbucet este asigurat de linia 95 și de trenurile Magistralei 4 de metrou”, mai anunță primarul Capitalei.

Nicușor Dan precizează că și porțiunea cuprinsă între „Dridu” și Clăbucet, pe care nu mai circulă troleibuzele liniei 86, este acoperită de autobuzele liniei navetă 686.

Rusia își extinde flota din umbră cu primul transfer de gaze lichefiate de pe o navă pe alta CITEȘTE ȘI Rusia își extinde flota din umbră cu primul transfer de gaze lichefiate de pe o navă pe alta

El afirmă că linia 476 este modificată și funcționează pe traseul de bază de la „Pasaj CFR Chitila” până la Mezeș, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Bd. Laminorului, Bd. Bucureștii Noi, până la terminalul „Străulești” și linia de noapte N113 funcționează pe un traseu modificat între terminalele „Piața Unirii 2” și “Mezeș”.

De asemenea, linia de noapte N117 funcționează între „Piața Unirii 2” și „Străulești” și în zona reorganizată, au fost înființate trei stații noi, și anume: „Carpați” (amplasată pe Str. Carpați), „Caransebeș” (amplasată pe Str. Caransebeș) și „Soveja” (amplasată pe Str. Aviator Popișteanu).

FOTO - ANUNȚ Mai multe linii de transport în comun au fost reconfigurate pentru metroul ce va asigura legătura dintre Capitală și Aeroportul Internațional „Henri Coandă”

viewscnt
Afla mai multe despre
nicușor dan
metrou