Bolt introduce în România posibilitatea să-și sincronizeze detaliile zborurilor atunci când programează o cursă care să-i preia de la aeroport.
În cazul în care un zbor întârzie sau este anulat, aplicația Bolt ajustează automat ora de preluare sau anulează călătoria fără cost suplimentar.
Funcția de monitorizare a zborurilor pentru cursele programate a devenit disponibilă, după București, și pentru alte patru aeroporturi din țară: Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara, Aeroportul Internațional Iași și Aeroportul Internațional Sibiu.
21 mai Maratonul Economia Sustenabilă
28 mai Maratonul Fondurilor Europene

Clienții trebuie să aleagă butonul „Programează” din ecranul principal al aplicației, aflat lângă bara de căutare a destinației, și să-și introducă locația (terminalul „Sosiri” al aeroportului) și destinația. Apoi, pot să aleagă „Adaugă detaliile zborului” și să selecteze data de aterizare, numărul zborului, linia aeriană sau orașul de plecare, și să aleagă zborul respectiv.
Clienții pot, de asemenea, să specifice cât de repede doresc să fie preluați după aterizare, luând în calcul timpul suplimentar de preluare a bagajelor sau trecerea prin vamă. Altfel, timpul standard de așteptare este setat în mod implicit la 20 de minute.
„Bolt a devenit unul dintre partenerii oficiali de transport la cerere pentru peste 30 de aeroporturi din lume, dintre care cinci din România. Asta înseamnă că utilizatorii Bolt pot călători de la «Sosiri», fără să fie nevoiți să mai găsească un punct de preluare separat.
Cu monitorizarea zborurilor pentru cursele programate, și clienții Bolt Business pot să-și sincronizeze detaliile zborurilor atunci când programează o mașină să-i ia de la aeroport”, a declarat Maria Niculescu-Aron, General Manager Bolt România.

Bolt are circa 200 de milioane de utilizatori în peste 50 de țări și peste 600 de orașe din Europa și Africa.
Compania este prezentă în România cu serviciile de transport la cerere, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei.