Compania dnata Catering&Retail România anunță că a deschis un nou restaurant, The Spot, la Terminalul Plecări al aeroportului Otopeni.
Tot în zona Terminalului Plecări, pasagerii pot găsi spațiile Peroni, cu mărci dezvoltate local – Treevi al Taglio, Fabrica de Ciorbe, Osteria Treevi și Bao House by Sagakura.
Tot la Terminalul Plecări sunt și restaurantul Vivo Fusion Bar, gelateria Gioelia și lantul internațional de patiserie Maison Pradier.
În zona Food Court din Terminalul Plecări, dnata Catering&Retail România a deschis un nou spațiu, de 137 de metri pătrați, care oferă mâncare românească – Origini, un brand dezvoltat sub umbrela Bucur.
la acestea se adaugă branduri precum Hesburger, cel mai mare lanț de fast-food din Finlanda, Chozen Noodle, brand din British Chopstix Group, La Croissanterie, operată de grupul Delineo, care include și Maison Pradier, conceptul italian Roberta, parte a aceluiași grup francez Delineo.
„Brandurile care sunt acum în spațiile de retail au fost selectate în conformitate cu caietul de sarcini. Am adus în aeroport și brandul premium de burgeri Vivo și linia de autoservire Origini by Bucur”, a declarat Saade Hardan, CEO dnata Catering&Retail România.
Compania administrează 1.508 metri pătrați de spațiu comercial pe Aeroportul Henri Coandă și este responsabilă exclusiv de zonele de alimentație publică.
Potrivit estimărilor Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB) privind traficul de pasageri din 2024 până în 2034, împreună cu cifrele efective din 2023 de 14,26 milioane de pasageri pe an, Aeroportul Henri Conada are o medie de circa 42.000 de pasageri pe zi, care este supus fluctuațiilor sezoniere.