Ebury numește un country manager pentru România. Au fost peste 100 de aplicanți

Ebury numește un country manager pentru România. Au fost peste 100 de aplicanți

Mihai Lazăr

Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 12:03

Fintech-ul londonez Ebury l-a numit pe Mihai Lazăr în funcția de Country Manager pentru România.

Cu 15 ani de experiență în industria serviciilor financiare, Mihai Lazăr a ocupat diverse funcții de conducere axate pe dezvoltarea afacerilor, transformare digitală și optimizarea proceselor. Cel mai recent, a ocupat funcția de Head of Sales în sectorul bancar.

Urmărește-ne și pe Google News
SanoPass numește un nou CEO CITEȘTE ȘI SanoPass numește un nou CEO
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Cariera lui Mihai Lazăr include conducerea diviziei de acțiuni a Raiffeisen Bank.

În luna iunie, compania anunța că este în căutarea unui country manager pentru România, având deja peste 100 de aplicanți.

În urmă cu doi ani, Ebury l-a numit pe Victor Radu Roșu în rolul de country manager pentru România și Bulgaria.

Piața construcțiilor din România a înregistrat maxime istorice în ultimii doi ani, însă 2025 se anunță provocator CITEȘTE ȘI Piața construcțiilor din România a înregistrat maxime istorice în ultimii doi ani, însă 2025 se anunță provocator

Ebury, având ca acționar majoritar Banco Santander, este una dintre companiile fintech cu cea mai rapidă creștere din Europa, specializată în strategii de tranzacționare forex, managementul riscului valutar, plăți internaționale și finanțarea comerțului pentru corporații locale și IMM-uri. Compania este un fintech unicorn, cu operațiuni în peste 20 țări și 140 de monede.

Ebury și-a anunțat intrarea în România în 2018, la acel moment operațiunile locale fiind coordonate de Johan Gabriels, ex CEO la Banca Carpatica, RBS Romania și Moneycorp România.

Ucraina a început să cumpere motorină americană din România CITEȘTE ȘI Ucraina a început să cumpere motorină americană din România

Între timp, Gabriels a devenit manager pentru Europa de Sud-est al fintech-ului iBanFirst, a cărui intrare pe piața locală a fost anunțată în premieră de Profit.ro.

Anul trecut, în România, compania a avut afaceri de 22 milioane lei (mult peste afacerile de 7,9 milioane lei din 2022), dar a rămas pe pierdere, cu un minus de 1 milion lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
ebury
radu rosu
fintech
victor radu roșu
country manager ebury
ebury romania