Livrare a unei centrale fotovoltaice pentru fabrica Saint-Gobain Rigips de la Turda

Livrare a unei centrale fotovoltaice pentru fabrica Saint-Gobain Rigips de la Turda
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris astăzi, 11:57

O centrală solară de 1MWp a fost finalizată de Visual Fan.

Divizia Allview Solar Energy a companiei Visual Fan (ALW), anunță finalizarea unui nou proiect Full EPC prin conectarea centralei fotovoltaice cu o capacitate de 1 MWp, pentru fabrica de plăci de gips-carton Saint-Gobain Rigips Turda. Centrala a fost construită și conectată în termen de 8 săptămâni de la ordinul de începere a lucrărilor.

Urmărește-ne și pe Google News

Compania cunoscută pentru livrarea produselor electronice sub marca Allview a anunțat la jumătatea acestei veri că a semnat contracte având valoare agregată de 3 milioane euro cu un al client internațional cu prezență locală, respectiv Autoliv România. Proiectul Full EPC cu o capacitate de 5,7 MW vizează livrări în 4 locații ale Autoliv România, situate în Brașov, Lugoj, Rovinari și Sfântu Gheorghe.

Electrica vrea obligațiuni ″verzi″ de până la jumătate de miliard de euro, credit bancar de până la 3,1 miliarde lei și investiții masive în regenerabile. Fostul șef ANRE Dumitru Chiriță a renunțat la șefia board-ului. Cine e noul președinte CITEȘTE ȘI Electrica vrea obligațiuni ″verzi″ de până la jumătate de miliard de euro, credit bancar de până la 3,1 miliarde lei și investiții masive în regenerabile. Fostul șef ANRE Dumitru Chiriță a renunțat la șefia board-ului. Cine e noul președinte

Visual Fan s-a listat pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare al Bursei de Valori București în anul 2021 de efervescență al pieței AeRO. La ultima cotație de închidere, de 14,60 lei/acțiune, capitalizarea bursieră a societății care îl are ca acționar majoritar pe Lucian Peticilă, cu o participație de 83,83%, se ridică la 97,33 milioane lei (19,56 milioane euro).

 

viewscnt
Afla mai multe despre
visual fan
bvb
bursa
allview
autoliv
saint-gobain