Când ar putea fi lansat Apple Intelligence

Când ar putea fi lansat Apple Intelligence
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 09:31

Apple ar urma să lanseze setul de funcții de inteligență artificială Apple Intelligence pe 28 octombrie, conform surselor citate de Bloomberg.

Gigantul american Apple a anunțat anterior că va face disponibile primele sale funcții de AI cândva în cursul acestui an, fără, însă, a oferi o dată concretă.

Urmărește-ne și pe Google News

Nici acum Apple nu a făcut un anunț oficial privind data lansării, însă, publicația americană Bloomberg dă ca sigură data de 28 octombrie - atunci va fi lansat iOS 18.1, care va implementa Apple Intelligence.

Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
iPhone SE 4 ar putea fi primul smartphone Apple cu modem propriu CITEȘTE ȘI iPhone SE 4 ar putea fi primul smartphone Apple cu modem propriu

La început, Apple Intelligence va include doar o serie limitată de funcții, precum cele care vor ajuta la scris, la rezumarea articolelor lungi și la transcrierea vorbirii din înregistrările audio în aplicații precum Notes și Mail.

Tot la început, aplicația Photos va facilita, cu ajutorul inteligenței artificiale, eliminarea rapidă a anumitor elemente ori persoane din fotografii.

Apple Intelligence va fi disponibilă, la început, doar în Statele Unite, urmând să ajungă, ulterior, și în alte regiuni. Se așteaptă ca suita Apple de AI să fie disponibilă și în Uniunea Europeană cândva în cursul anului viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple intelligence
iphone
ipad
mac
inteligență artificială