ULTIMA ORĂ ROMÂNIA A CÂȘTIGAT A TREIA MEDALIE DE AUR LA JO. Canotajul a adus al doilea aur prin echipajul feminin de 8+1

ULTIMA ORĂ ROMÂNIA A CÂȘTIGAT A TREIA MEDALIE DE AUR LA JO. Canotajul a adus al doilea aur prin echipajul feminin de 8+1
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 aug 2024

Echipajul de 8+1 al României, format din Mădălina Bereș, Roxana Anghel, Maria Rusu, Iuliana Buhuș, Adriana Adam, Amalia Bereș, Iuliana Popa, Simona Radiș și Victoria Petreanu, a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Paris. Este a treia medalie pentru România la JO, după cele câștigate de David Popovici (înot) și Marian Florian Enache și Andrei Sebastian Cornea (dublu vâsle), și a șaptea per total.

Româncele au condus cursa de la un capăt la altul și au încheiat în cinci minute, 54 de secunde și 39 de sutimi, potrivit News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

Pe locul doi s-a clasat Canada, iar pe trei Marea Britanie.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Vineri, au obținut argintul olimpic canotoarele Ioana Vrînceanu și Roxana Anghel la dublu rame feminin și Gianina Van Groningen și Ionela Cozmiuc la dublu vâsle feminin categorie ușoară.

România mai are patru medalii; două de aur câștigate de David Popovici la înot 200 metri liber și Marian Florian Enache și Andrei Sebastian Cornea la canotaj dublu vâsle masculin, una de argint obținută de Ancuța Bodnar și Simona Radiș la canotaj dublu vâsle feminin și una de bronz câștigată de David Popovici la înot 100 metri liber.

viewscnt
Afla mai multe despre
jocuri olimpice
medalie
aur