Președinte CJ Suceava spune că ia în calcul să reducă numărul de bugetari: Foarte, foarte mulți angajați plimbă hârtii

Președinte CJ Suceava spune că ia în calcul să reducă numărul de bugetari: Foarte, foarte mulți angajați plimbă hârtii
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 aug 2024

Președintele ales al CJ Suceava, social-democratul Gheorghe Șoldan, care l-a învins la alegerile locale pe liberalul Gheorghe Flutur, susține că instituția pe care o va conduce din toamnă numără prea mulți angajați care ”plimbă hârtii”. Șoldan este de părere că un aparat bugetar mai suplu poate fi mai performant, prin urmare ia în calcul ”să elibereze birourile” din Consiliul Județean.

Gheorghe Șoldan, președintele ales al CJ Suceava, a fost întrebat, în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă va da oameni afară din instituție după preluarea mandatului, scrie News.ro.

”Vom face o analiză așa cum trebuie. Eu nu am venit să distrug nimic. Eu sunt tânăr, îmi place pe construcție, pe unitate, mă consider un manager și mă înconjor de oameni foarte buni, dar cred că aparatul bugetar este supra-încărcat. De-a lungul timpului au fost foarte mulți oameni angajați pe acolo care plimbă hârtii. Vom lua o firmă specializată în managementul resurselor umane și vom vede dacă Consiliul Județean poate funcționa cu mai puțini oameni și dacă putem avea performanță. M-am uitat puțin pe lista de la Consiliului Județean și sunt tot felul de departamente supra-încărcate care nu funcționează astăzi. Dar nu trebuie neapărat să fie speriați cei de acolo. Eu sunt de părere că un aparat mai suplu poate funcționa mai performant. Și am spus că luăm în calcul să eliberăm birourile din Consiliul Județean”, a explicat Gheorghe Șoldan.

Urmărește-ne și pe Google News
Dezvoltatorul american al SMR-urilor dorite la Doicești începe lucrul la studiul de fezabilitate, sub comanda acționarului majoritar: ″Contract generator de venituri!″ CITEȘTE ȘI Dezvoltatorul american al SMR-urilor dorite la Doicești începe lucrul la studiul de fezabilitate, sub comanda acționarului majoritar: ″Contract generator de venituri!″
Evenimente
>31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan a produs una dintre cele mai mari surprize la alegerile locale reușind să-l învingă în cursa pentru Consiliul Județean Suceava pe liberalul Gheorghe Flutur la o diferență de aproape 9.000 de voturi. În urma victoriei de la alegerile locale, Gheorghe Șoldan va deveni și vicepreședinte al partidului la nivel național, susțin surse politice pentru news.ro.

Președintele PSD Marcel Ciolacu va suplimenta posturile de vicepreședinte. În acest moment, PSD numără patru vicepreședinți pe domenii de activitate și încă 8 pe regiuni. Vor fi create încă patru noi posturi pentru ”tinerii de viitor ai partidului”: Alfred Simonis, viitorul președinte al CJ Timiș, Gheorghe Șoldan, președintele CJ Suceava, și Rareș Hopică, noul primar al Sectorului 2. Al patrulea post va fi ocupat probabil de Marian Neacșu, unul dintre oamenii de încredere ai premierului Ciolacu.

viewscnt
Afla mai multe despre
cj suceava
angajati
bugetari